,, ,

Çankaya'da Şüpheli Yangın: Evde Yanmış Erkek Cesedi Bulundu

Gündem 24.09.2024 - 10:02, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:02 3057 kez okundu.
 

Çankaya'da Şüpheli Yangın: Evde Yanmış Erkek Cesedi Bulundu

Çankaya’da itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine gittikleri evde yanmış bir erkek cesedi buldu. Cinayet ve delil yok etme şüphesiyle soruşturma sürüyor
Ankara ’nın Çankaya ilçesinde, itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine gittikleri bir evde yanmış halde bir erkek cesedi buldu. Olayın ardından, binadan çıkan bir kişinin cinayet işlediği ve delilleri yok etmek için evi ateşe verdiği iddia edildi. Olay, sabah saatlerinde Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak’ta meydana geldi. Daire camlarından yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çilingir yardımıyla dairenin kapısını açarak içeri girdi. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekipler, dairede henüz kimliği tespit edilemeyen yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı. İddiaya göre, binadan çıkan bir şahsın cinayet işlediği ve delilleri yok etmek amacıyla yangın çıkardığı belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Çankaya’da itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine gittikleri evde yanmış bir erkek cesedi buldu. Cinayet ve delil yok etme şüphesiyle soruşturma sürüyor

Ankara ’nın Çankaya ilçesinde, itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine gittikleri bir evde yanmış halde bir erkek cesedi buldu. Olayın ardından, binadan çıkan bir kişinin cinayet işlediği ve delilleri yok etmek için evi ateşe verdiği iddia edildi.

Olay, sabah saatlerinde Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak’ta meydana geldi. Daire camlarından yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çilingir yardımıyla dairenin kapısını açarak içeri girdi. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekipler, dairede henüz kimliği tespit edilemeyen yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

İddiaya göre, binadan çıkan bir şahsın cinayet işlediği ve delilleri yok etmek amacıyla yangın çıkardığı belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.