,, ,

Özgür Aydın’dan “Nuclear Waltz” Klip Sürprizi

Müzik 26.09.2024 - 15:22, Güncelleme: 27.09.2024 - 10:03 1336 kez okundu.
 

Özgür Aydın’dan “Nuclear Waltz” Klip Sürprizi

Özgür Aydın, “Perfect Small Times” albümündeki “Nuclear Waltz” şarkısına klip çekti. Klip, savaşın insan yaşamına etkilerini vurguluyor.
 Özgür Aydın On Air Music Co. markasıyla yayımladığı sekizinci albümü “Perfect Small Times”da yer alan “Nuclear Waltz”i kliplendirdi.   Sanatçı; kendi YouTube kanalında yayımladığı klip ile ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Yüzyıllardır savaş kavramı insanoğlunun yaşamında en önemli tehdit olarak yer almıştır. Özellikle son 2500 yıllık dönemde sadece  230 yıl savaş olmamış. Bu oran savaşın insan yaşamını nasıl domine ettiğini gözler önüne sermektedir. İkinci dünya savaşından itibaren artık konvansiyonel savaşın yerini nükleer savaş kavramı almıştır ve bu tehdit gün geçtikçe daha da korkunç hale gelmektedir. Devam eden savaşlar ve tehditler insan yaşamını hiç bu kadar tehdit etmemişti.   Nükleer Vals şarkısı tüm bu korkunç tehditlere ve teknolojik ilerlemeye rağmen insan olmanın rasyonel ve duygusal yaşamına vurgu yapmaktadır. Nükleer patlama anında dahi olsa insanoğlunun bu savaş anında yapabileceği bir şey olmaması ve onu bir Vals ile karşılama fikrini anlatmaktadır.”   Özgür Aydın ’ın yayımladığı albümlerin kapak tasarımlarını da yapan ve aynı zamanda bu videonun tasarımlarını hazırlayan Zeynep E. Aydın ise klip ile ilgili olarak; klibi hazırlarken müziğin götürdüğü yere gittiğini belirtti.
Özgür Aydın, “Perfect Small Times” albümündeki “Nuclear Waltz” şarkısına klip çekti. Klip, savaşın insan yaşamına etkilerini vurguluyor.

  Özgür Aydın On Air Music Co. markasıyla yayımladığı sekizinci albümü “Perfect Small Times”da yer alan “Nuclear Waltz”i kliplendirdi.

 

Sanatçı; kendi YouTube kanalında yayımladığı klip ile ilgili şu açıklamayı yapıyor:
“Yüzyıllardır savaş kavramı insanoğlunun yaşamında en önemli tehdit olarak yer almıştır. Özellikle son 2500 yıllık dönemde sadece  230 yıl savaş olmamış. Bu oran savaşın insan yaşamını nasıl domine ettiğini gözler önüne sermektedir. İkinci dünya savaşından itibaren artık konvansiyonel savaşın yerini nükleer savaş kavramı almıştır ve bu tehdit gün geçtikçe daha da korkunç hale gelmektedir. Devam eden savaşlar ve tehditler insan yaşamını hiç bu kadar tehdit etmemişti.

 

Nükleer Vals şarkısı tüm bu korkunç tehditlere ve teknolojik ilerlemeye rağmen insan olmanın rasyonel ve duygusal yaşamına vurgu yapmaktadır. Nükleer patlama anında dahi olsa insanoğlunun bu savaş anında yapabileceği bir şey olmaması ve onu bir Vals ile karşılama fikrini anlatmaktadır.”

 

Özgür Aydın ’ın yayımladığı albümlerin kapak tasarımlarını da yapan ve aynı zamanda bu videonun tasarımlarını hazırlayan Zeynep E. Aydın ise klip ile ilgili olarak; klibi hazırlarken müziğin götürdüğü yere gittiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.