,, ,

Adana Altın Koza’da Dilan Çiçek Deniz Rüzgarı

Magazin 27.09.2024 - 16:21, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:21 2154 kez okundu.
 

Adana Altın Koza’da Dilan Çiçek Deniz Rüzgarı

Dilan Çiçek Deniz’in yapımcılığını üstlendiği “Dilan Hakkında Konuşmalıyız” filmi, Adana Altın Koza Film Festivali’nde ulusal prömiyerini gerçekleştirdi ve büyük ilgi gördü
Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz 'in yapımcılığını üstlendiği "Dilan Hakkında Konuşmalıyız" filmi, ulusal prömiyerini 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde gerçekleştirdi. Festivalin Kısa Film Yarışması bölümünde yarışan filmi için ekibiyle birlikte Adana’ya giden Deniz, büyük bir ilgiyle karşılandı. Önümüzdeki günlerde Ay Yapım ve Yeditepe Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Luma Kısa Film Festivali’nde Kısa Film Dalı Ana Jürisi'nde de yer alacak olan Deniz, kısa film sektöründeki aktif rolünü sürdürüyor. Bu alanda yatırımlarına devam eden ve ikinci kısa filmi için hazırlıklara başladığını açıklayan Deniz, konuyla ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Kamera önü kadar kamera arkasına da büyük bir ilgi duyuyorum. İşin mutfağında olmak, hikayelerin nasıl şekillendiğini görmek bana bambaşka bir perspektif kazandırıyor. Bu yüzden, genç yönetmen ve senaristlerin projelerine destek vermek, onların yapım süreçlerine ve festivallerdeki yolculuklarına tanık olmak benim için çok kıymetli." "Dilan Hakkında Konuşmalıyız" filminin dünya prömiyeri ise geçtiğimiz aylarda 30. Saraybosna Film Festivali’nde yapılmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Sude Belkıs , Evrim Doğan ve Nur Sürer gibi başarılı isimler yer alıyor. Bu anlamlı projenin, Dilan Çiçek Deniz ’in yapımcı olarak da sektörde yer edinme çabalarına önemli bir katkı sağladığı belirtiliyor.
Dilan Çiçek Deniz’in yapımcılığını üstlendiği “Dilan Hakkında Konuşmalıyız” filmi, Adana Altın Koza Film Festivali’nde ulusal prömiyerini gerçekleştirdi ve büyük ilgi gördü
Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz 'in yapımcılığını üstlendiği "Dilan Hakkında Konuşmalıyız" filmi, ulusal prömiyerini 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde gerçekleştirdi. Festivalin Kısa Film Yarışması bölümünde yarışan filmi için ekibiyle birlikte Adana’ya giden Deniz, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Önümüzdeki günlerde Ay Yapım ve Yeditepe Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Luma Kısa Film Festivali’nde Kısa Film Dalı Ana Jürisi'nde de yer alacak olan Deniz, kısa film sektöründeki aktif rolünü sürdürüyor. Bu alanda yatırımlarına devam eden ve ikinci kısa filmi için hazırlıklara başladığını açıklayan Deniz, konuyla ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Kamera önü kadar kamera arkasına da büyük bir ilgi duyuyorum. İşin mutfağında olmak, hikayelerin nasıl şekillendiğini görmek bana bambaşka bir perspektif kazandırıyor. Bu yüzden, genç yönetmen ve senaristlerin projelerine destek vermek, onların yapım süreçlerine ve festivallerdeki yolculuklarına tanık olmak benim için çok kıymetli."

"Dilan Hakkında Konuşmalıyız" filminin dünya prömiyeri ise geçtiğimiz aylarda 30. Saraybosna Film Festivali’nde yapılmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Sude Belkıs , Evrim Doğan ve Nur Sürer gibi başarılı isimler yer alıyor. Bu anlamlı projenin, Dilan Çiçek Deniz ’in yapımcı olarak da sektörde yer edinme çabalarına önemli bir katkı sağladığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.