,, ,

Galatasaray, Can Korkmaz'ı Kadrosuna Kattı

Spor 27.09.2024 - 16:24, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:24 2081 kez okundu.
 

Galatasaray, Can Korkmaz'ı Kadrosuna Kattı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, deneyimli oyun kurucu Can Korkmaz’ı transfer etti. Korkmaz, Galatasaray formasıyla dördüncü dönemini yaşayacak
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, deneyimli oyun kurucu Can Korkmaz 'ın transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, deneyimli oyun kurucu Can Korkmaz’ı kadrosuna kattı. Galatasaray formasıyla dördüncü dönemini yaşayacak olan başarılı oyuncu, Pertevniyal ve Darüşşafaka’daki kariyerinin ardından 2012-13 sezonunda ilk kez sarı-kırmızılı formayla tanıştı. Bir sezon Trabzonspor’da oynadıktan sonra Uşak Sportif'e transfer oldu ve 2016-17 sezonunda yeniden Galatasaray’a döndü." ifadelerine yer verildi. Korkmaz, Galatasaray’daki ikinci döneminin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde bir sezon oynadı; fakat kulüp onu bir kez daha kadrosuna kattı. 2018-2020 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen oyuncu, ardından Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka gibi takımlarda kariyerine devam etti. Darüşşafaka'da geçirdiği son sezonunda 24 maçta 9.7 sayı, 3.5 asist ve 2.0 ribaunt ortalamalarıyla oynayan Can Korkmaz, yeniden Galatasaray kadrosunda yer alacak.
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, deneyimli oyun kurucu Can Korkmaz’ı transfer etti. Korkmaz, Galatasaray formasıyla dördüncü dönemini yaşayacak

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, deneyimli oyun kurucu Can Korkmaz 'ın transferini resmen duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, " Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, deneyimli oyun kurucu Can Korkmaz’ı kadrosuna kattı. Galatasaray formasıyla dördüncü dönemini yaşayacak olan başarılı oyuncu, Pertevniyal ve Darüşşafaka’daki kariyerinin ardından 2012-13 sezonunda ilk kez sarı-kırmızılı formayla tanıştı. Bir sezon Trabzonspor’da oynadıktan sonra Uşak Sportif'e transfer oldu ve 2016-17 sezonunda yeniden Galatasaray’a döndü." ifadelerine yer verildi.

Korkmaz, Galatasaray’daki ikinci döneminin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde bir sezon oynadı; fakat kulüp onu bir kez daha kadrosuna kattı. 2018-2020 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen oyuncu, ardından Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka gibi takımlarda kariyerine devam etti.

Darüşşafaka'da geçirdiği son sezonunda 24 maçta 9.7 sayı, 3.5 asist ve 2.0 ribaunt ortalamalarıyla oynayan Can Korkmaz, yeniden Galatasaray kadrosunda yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.