,, ,

Gülben Ergen’den Kıbrıs Kaya Artemis’te Unutulmaz Performans

Müzik 28.09.2024 - 10:01, Güncelleme: 28.09.2024 - 10:01 2319 kez okundu.
 

Gülben Ergen’den Kıbrıs Kaya Artemis’te Unutulmaz Performans

Gülben Ergen, Kıbrıs Kaya Artemis’te verdiği konserle 1200 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Metin Arolat’ı anarak duygusal anlar yaşatan Ergen, şıklığı ve enerjisiyle izleyicileri büyüledi.
Ünlü sanatçı Gülben Ergen , Kıbrıs Kaya Artemis’te gerçekleştirdiği muhteşem konserle 1200 kişilik seyirci kitlesine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, performansıyla salonu adeta büyüledi. Metin Arolat’a Duygusal Anma Konser sırasında geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Metin Arolat ’ı anarak duygularını paylaşan Gülben Ergen , tüm müzisyen dostlarına sağlık dileklerinde bulundu. Bu duygusal anlar, geceye damga vururken, Ergen performansına kaldığı yerden devam ederek sahnedeki enerjisiyle izleyicileri mest etti. Şıklığıyla Göz Kamaştırdı Gece boyunca şıklığıyla da dikkat çeken sanatçı, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun özel olarak tasarladığı kıyafetiyle göz kamaştırdı. Gülben Ergen’in enerjisi, samimiyeti ve sahne performansı, Kıbrıs Kaya Artemis’te adeta bir müzik şölenine dönüştü.
Gülben Ergen, Kıbrıs Kaya Artemis’te verdiği konserle 1200 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Metin Arolat’ı anarak duygusal anlar yaşatan Ergen, şıklığı ve enerjisiyle izleyicileri büyüledi.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen , Kıbrıs Kaya Artemis’te gerçekleştirdiği muhteşem konserle 1200 kişilik seyirci kitlesine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, performansıyla salonu adeta büyüledi.

Metin Arolat’a Duygusal Anma

Konser sırasında geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Metin Arolat ’ı anarak duygularını paylaşan Gülben Ergen , tüm müzisyen dostlarına sağlık dileklerinde bulundu. Bu duygusal anlar, geceye damga vururken, Ergen performansına kaldığı yerden devam ederek sahnedeki enerjisiyle izleyicileri mest etti.

Şıklığıyla Göz Kamaştırdı

Gece boyunca şıklığıyla da dikkat çeken sanatçı, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun özel olarak tasarladığı kıyafetiyle göz kamaştırdı. Gülben Ergen’in enerjisi, samimiyeti ve sahne performansı, Kıbrıs Kaya Artemis’te adeta bir müzik şölenine dönüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.