,, ,

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden Üç İlde Eş Zamanlı Operasyon: 3 Tutuklama

Gündem 28.09.2024 - 11:05, Güncelleme: 28.09.2024 - 11:05 2741 kez okundu.
 

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden Üç İlde Eş Zamanlı Operasyon: 3 Tutuklama

İçişleri Bakanı, Zonguldak merkezli operasyonda usulsüz sağlık raporu düzenleyen 7 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. 3 şüpheli tutuklandı, soruşturma sürüyor
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, "Usulsüz Sağlık Kurulu Raporu konusunda yürüttüğü soruşturma kapsamında nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet suçlarından operasyon gerçekleştirdi. Zonguldak merkezli olmak üzere Düzce ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı. 24 Eylül 2024 tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonun ardından şüpheliler, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Doktor, eczacı ve sağlık çalışanlarının da aralarında bulunduğu şüpheliler, 27 Eylül 2024 tarihinde hakim karşısına çıktı. Mahkeme, şüphelilerden İ.Ç., N.T. ve E.G.'nin tutuklanmasına karar verdi. Diğer şüphelilerle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
İçişleri Bakanı, Zonguldak merkezli operasyonda usulsüz sağlık raporu düzenleyen 7 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. 3 şüpheli tutuklandı, soruşturma sürüyor

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, "Usulsüz Sağlık Kurulu Raporu konusunda yürüttüğü soruşturma kapsamında nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet suçlarından operasyon gerçekleştirdi. Zonguldak merkezli olmak üzere Düzce ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı.

24 Eylül 2024 tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonun ardından şüpheliler, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Doktor, eczacı ve sağlık çalışanlarının da aralarında bulunduğu şüpheliler, 27 Eylül 2024 tarihinde hakim karşısına çıktı.

Mahkeme, şüphelilerden İ.Ç., N.T. ve E.G.'nin tutuklanmasına karar verdi. Diğer şüphelilerle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.