,, ,

Ergin Ataman: “Geçen Sezon da Böyle Başlamıştı”

Spor 30.09.2024 - 10:46, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:46 1621 kez okundu.
 

Ergin Ataman: “Geçen Sezon da Böyle Başlamıştı”

Panathinaikos Koçu Ergin Ataman, Süper Kupa finalinde Olympiacos’a 86-85 yenildikleri maçın ardından takımının performansını değerlendirdi ve taraftarlara umutlu mesajlar verdi.
Panathinaikos Koçu Ergin Ataman , Yunanistan Süper Kupası finalinde Olympiacos'a 86-85 yenilerek kaçırdıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Mücadele sonunda takımının performansını değerlendiren Ataman, maçın kalitesinden memnun olmadığını belirtti. "Çekişmeli bir maçtı, ancak oyun kalitesi istediğimiz seviyede değildi," diyen deneyimli koç, "İyi basketbol oynayamadık. Son anlarda enerjimizi kazanmak için harcadık fakat bir sayı farkla kaybettik. Mathias Lessort ’un basketi sayılmadı, bu da farkın dört sayıya çıkmasına neden oldu. Olympiacos bizden daha iyi oynadı," şeklinde konuştu. Ataman, Sasha Vezenkov ’un etkileyici performansına dikkat çekerken, kendi takımının forvet oyuncularının performansından memnun olmadığını dile getirdi. "Papapetrou dışında forvetlerimiz maalesef kötüydü. İkinci şanslardan rakibimize 19 sayı verdik," diyerek eksikleri vurguladı. Kupayı kaybetmelerine rağmen taraftarlara umutlu mesajlar veren Ataman, "Taraftarlarımıza şampiyonluğu kimin kazandığını hatırlatmak isterim. Geçen sezon da bu kupayı kimin kazandığını ve sonunda ne olduğunu hatırlayın. Bu maç umurumda değil. Hatalar yaptık, hakemler de hata yaptı ama şampiyonluklara hazır olun," sözleriyle gelecek için güçlü bir mesaj verdi.
Panathinaikos Koçu Ergin Ataman, Süper Kupa finalinde Olympiacos’a 86-85 yenildikleri maçın ardından takımının performansını değerlendirdi ve taraftarlara umutlu mesajlar verdi.

Panathinaikos Koçu Ergin Ataman , Yunanistan Süper Kupası finalinde Olympiacos'a 86-85 yenilerek kaçırdıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Mücadele sonunda takımının performansını değerlendiren Ataman, maçın kalitesinden memnun olmadığını belirtti.

"Çekişmeli bir maçtı, ancak oyun kalitesi istediğimiz seviyede değildi," diyen deneyimli koç, "İyi basketbol oynayamadık. Son anlarda enerjimizi kazanmak için harcadık fakat bir sayı farkla kaybettik. Mathias Lessort ’un basketi sayılmadı, bu da farkın dört sayıya çıkmasına neden oldu. Olympiacos bizden daha iyi oynadı," şeklinde konuştu.

Ataman, Sasha Vezenkov ’un etkileyici performansına dikkat çekerken, kendi takımının forvet oyuncularının performansından memnun olmadığını dile getirdi. "Papapetrou dışında forvetlerimiz maalesef kötüydü. İkinci şanslardan rakibimize 19 sayı verdik," diyerek eksikleri vurguladı.

Kupayı kaybetmelerine rağmen taraftarlara umutlu mesajlar veren Ataman, "Taraftarlarımıza şampiyonluğu kimin kazandığını hatırlatmak isterim. Geçen sezon da bu kupayı kimin kazandığını ve sonunda ne olduğunu hatırlayın. Bu maç umurumda değil. Hatalar yaptık, hakemler de hata yaptı ama şampiyonluklara hazır olun," sözleriyle gelecek için güçlü bir mesaj verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.