,, ,

Furkan Andıç Kimdir?

Kimdir 30.09.2024 - 11:40, Güncelleme: 30.09.2024 - 11:40 1334 kez okundu.
 

Furkan Andıç Kimdir?

Furkan Andıç Kimdir?
4 Nisan 1990’da İstanbul’da doğan Furkan Andıç , son yılların popüler genç oyuncularından biridir. Aslen Yugoslav göçmeni bir aileden gelen Andıç, eğitimini Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü’nde tamamladı. Modellik yaparak sektöre adım atan yakışıklı oyuncu, daha sonra televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Andıç’ın ekranlarla tanışması "Umutsuz Ev Kadınları" dizisiyle oldu ve ardından "Adını Feriha Koydum" dizisinde oynayarak genç yaşta önemli bir çıkış yakaladı. Kariyerinde yükselişe geçmesini sağlayan yapımların başında "Kaçak Gelinler", "Tatlı İntikam" ve "Her Yerde Sen" gibi romantik komedi dizileri geldi. Yakışıklılığı ve sempatik tavırlarıyla genç izleyicinin ilgisini çeken Andıç, kısa sürede büyük bir popülarite kazandı. Aynı zamanda sosyal medyada da aktif olan Furkan Andıç, geniş bir takipçi kitlesine sahip ve hem ekranlarda hem de sosyal mecralarda sevenleriyle iletişim halinde. Aşk hayatı zaman zaman magazin gündeminde yer alsa da özel hayatını genellikle göz önünde yaşamaktan kaçınıyor. Genç yaşına rağmen oyunculuğuyla sektörde adından söz ettirmeyi başaran Andıç, hem televizyon hem de sinema projelerinde yer almayı sürdürüyor.
Furkan Andıç Kimdir?

4 Nisan 1990’da İstanbul’da doğan Furkan Andıç , son yılların popüler genç oyuncularından biridir. Aslen Yugoslav göçmeni bir aileden gelen Andıç, eğitimini Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü’nde tamamladı. Modellik yaparak sektöre adım atan yakışıklı oyuncu, daha sonra televizyon dizilerinde rol almaya başladı.

Andıç’ın ekranlarla tanışması "Umutsuz Ev Kadınları" dizisiyle oldu ve ardından "Adını Feriha Koydum" dizisinde oynayarak genç yaşta önemli bir çıkış yakaladı. Kariyerinde yükselişe geçmesini sağlayan yapımların başında "Kaçak Gelinler", "Tatlı İntikam" ve "Her Yerde Sen" gibi romantik komedi dizileri geldi. Yakışıklılığı ve sempatik tavırlarıyla genç izleyicinin ilgisini çeken Andıç, kısa sürede büyük bir popülarite kazandı.


Aynı zamanda sosyal medyada da aktif olan Furkan Andıç, geniş bir takipçi kitlesine sahip ve hem ekranlarda hem de sosyal mecralarda sevenleriyle iletişim halinde. Aşk hayatı zaman zaman magazin gündeminde yer alsa da özel hayatını genellikle göz önünde yaşamaktan kaçınıyor. Genç yaşına rağmen oyunculuğuyla sektörde adından söz ettirmeyi başaran Andıç, hem televizyon hem de sinema projelerinde yer almayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.