,, ,

Duygu Sarışın Kimdir?

Kimdir 30.09.2024 - 11:41, Güncelleme: 30.09.2024 - 11:41 1292 kez okundu.
 

Duygu Sarışın Kimdir?

Duygu Sarışın Kimdir?
24 Kasım 1987’de İzmir’de dünyaya gelen Duygu Sarışın , küçük yaşlardan itibaren sahne sanatlarına ilgi duydu. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde görsel sanatlar eğitimi alarak sanatla iç içe bir eğitim hayatı geçirdi. Kariyerine tiyatro sahnesinde başladı ve burada gösterdiği performansla kısa sürede dikkat çekti. Duygu Sarışın , televizyon ekranlarında ilk olarak "İçerde" dizisinde Melek karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Bu dizideki performansı sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, sonrasında "Ufak Tefek Cinayetler" adlı dizide Burcu karakteriyle ekranlarda yer aldı. Bu yapımda sergilediği cesur ve etkileyici performansla adından söz ettirdi. Sarışın, kariyerinde daha çok dramatik ve etkileyici kadın karakterleri canlandırıyor. Özel hayatı merak edilen oyunculardan biri olan Duygu Sarışın , bir dönem Kenan İmirzalıoğlu’yla olan ilişkisiyle magazin gündeminde yer aldı. Kariyerine odaklanarak farklı projelerde yer almaya devam eden oyuncu, hem sinemada hem de televizyon dünyasında dikkat çekici rollerle izleyici karşısına çıkmaktadır.
Duygu Sarışın Kimdir?

24 Kasım 1987’de İzmir’de dünyaya gelen Duygu Sarışın , küçük yaşlardan itibaren sahne sanatlarına ilgi duydu. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde görsel sanatlar eğitimi alarak sanatla iç içe bir eğitim hayatı geçirdi. Kariyerine tiyatro sahnesinde başladı ve burada gösterdiği performansla kısa sürede dikkat çekti.


Duygu Sarışın , televizyon ekranlarında ilk olarak "İçerde" dizisinde Melek karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Bu dizideki performansı sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, sonrasında "Ufak Tefek Cinayetler" adlı dizide Burcu karakteriyle ekranlarda yer aldı. Bu yapımda sergilediği cesur ve etkileyici performansla adından söz ettirdi. Sarışın, kariyerinde daha çok dramatik ve etkileyici kadın karakterleri canlandırıyor.


Özel hayatı merak edilen oyunculardan biri olan Duygu Sarışın , bir dönem Kenan İmirzalıoğlu’yla olan ilişkisiyle magazin gündeminde yer aldı. Kariyerine odaklanarak farklı projelerde yer almaya devam eden oyuncu, hem sinemada hem de televizyon dünyasında dikkat çekici rollerle izleyici karşısına çıkmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.