,, ,

E-5’te Drift Yapan Düğün Konvoyuna Ceza Yağdı

Gündem 30.09.2024 - 12:05, Güncelleme: 30.09.2024 - 12:05 1311 kez okundu.
 

E-5’te Drift Yapan Düğün Konvoyuna Ceza Yağdı

28 Eylül 2024’te E-5 Kuzey Maltepe ve Beykoz Bağlantı yolunda drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan düğün konvoyu sürücülerine idari para cezası uygulandı. Şahıslar, “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” suçundan işlem yapılmak üzere polis merkezine teslim edildi
28 Eylül 2024 tarihinde E-5 Kuzey Maltepe ve Beykoz Bağlantı yolunda çakarlı lüks araçlarla drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan ve düğün konvoyu oluşturdukları sosyal medyada paylaşılan görüntüler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda, sivil trafik ekiplerimiz tarafından A.K., H.T., M.A.T., S.D., O.K., S.A., T.G., A.S.A., M.Ö., A.K., B.V., M.G., D.G., U.S., Ş.Ö., A.M.K., M.K., R.A. ve M.Y. adlı şahısların kimlikleri tespit edilmiştir. Şahıslara, 2918 sayılı Karayolu Trafik Kanunu’nun drift yapmak, izinsiz çakar siren tertibatı bulundurmak, hız sınırının altında sürmek, konvoy yapmak, saygısızca araç kullanmak, cam film takmak, muayenesiz araç kullanmak, plaka kapatmak ve teknik değişiklik yapmak maddelerinden idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca, şahıslar “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” suçundan işlem yapılmak üzere Beykoz Çavuşbaşı Polis Merkez Amirliği’ne teslim edilmiştir. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: "Saygısızca araç kullananları, düğün ya da asker konvoyu yaparak trafik güvenliğini ve diğer sürücülerin can güvenliğini hiçe sayanları affetmeyeceğiz! Aziz milletimizden isteğim, bu tür araç kullananları ve trafik güvenliğini tehlikeye atanları 112’yi arayarak bildirin. Gereğini yapıp, adalete teslim edelim; bu tür olaylara geçit vermeyelim."    
28 Eylül 2024’te E-5 Kuzey Maltepe ve Beykoz Bağlantı yolunda drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan düğün konvoyu sürücülerine idari para cezası uygulandı. Şahıslar, “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” suçundan işlem yapılmak üzere polis merkezine teslim edildi

28 Eylül 2024 tarihinde E-5 Kuzey Maltepe ve Beykoz Bağlantı yolunda çakarlı lüks araçlarla drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan ve düğün konvoyu oluşturdukları sosyal medyada paylaşılan görüntüler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından incelendi.

Yapılan incelemeler sonucunda, sivil trafik ekiplerimiz tarafından A.K., H.T., M.A.T., S.D., O.K., S.A., T.G., A.S.A., M.Ö., A.K., B.V., M.G., D.G., U.S., Ş.Ö., A.M.K., M.K., R.A. ve M.Y. adlı şahısların kimlikleri tespit edilmiştir.

Şahıslara, 2918 sayılı Karayolu Trafik Kanunu’nun drift yapmak, izinsiz çakar siren tertibatı bulundurmak, hız sınırının altında sürmek, konvoy yapmak, saygısızca araç kullanmak, cam film takmak, muayenesiz araç kullanmak, plaka kapatmak ve teknik değişiklik yapmak maddelerinden idari para cezası uygulanmıştır.

Ayrıca, şahıslar “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” suçundan işlem yapılmak üzere Beykoz Çavuşbaşı Polis Merkez Amirliği’ne teslim edilmiştir.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"Saygısızca araç kullananları, düğün ya da asker konvoyu yaparak trafik güvenliğini ve diğer sürücülerin can güvenliğini hiçe sayanları affetmeyeceğiz! Aziz milletimizden isteğim, bu tür araç kullananları ve trafik güvenliğini tehlikeye atanları 112’yi arayarak bildirin. Gereğini yapıp, adalete teslim edelim; bu tür olaylara geçit vermeyelim."

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.