,, ,

Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödülleri 8 Ekim’de

Gündem 02.10.2024 - 11:48, Güncelleme: 02.10.2024 - 11:48 2821 kez okundu.
 

Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödülleri 8 Ekim’de

Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödülleri, 8 Ekim’de “Türkiye’nin Kahramanları” temasıyla yerel üretimi desteklemek için İstanbul’da düzenlenecek
Güvenilir Ürün Platformu tarafından üçüncüsü düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni 8 Ekim’de ‘’Türkiye’nin Kahramanları’’ temasıyla gerçekleştirilecek.  Gıda sektöründen perakendeye, tarımdan gastronomiye üreten ve üretmekten vazgeçmeyen herkesin bir araya geleceği zirvede tüm paydaşlar yerel üretimin kalkınması için güçlerini birleştirecek.   Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül törenleri ile başta yerel üretim olmak üzere üretimin desteklenmesi konusunda farkındalık çalışmaları yapılıyor. 8 Ekim’de ‘’Türkiye’nin Kahramanları’’ teması ile Crowne Plaza İstanbul’da düzenlenecek zirvenin açılışını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı , Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat , İstanbul Valisi Davut Gül , İSTİB Başkanı Ali Kopuz ve Güvenilir Ürün Platformu Başkan Celal Toprak yapacak. TÜRKİYE’NİN KAHRAMANLARI PROJESİ BAŞLIYOR Üretmekten vazgeçmeyen üreticilere ithaf edilen zirve Türkiye’nin Kahramanları ismi ile düzenleniyor. Büyük, küçük birçok üreticinin katılacağı zirvede 2025 yılı içinde yerel üretimin desteklenmesine yönelik başlatılacak Türkiye’nin Kahramanları projesinin protokolü de imzalanacak. Zirvede yer alacak Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Oğuz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü Zafer Arslan, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hepsiburada Kategori Grup Başkan Yardımcısı Yalkın Tütüncüoğlu, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özer, Rize Büyükşehir Belediye Başkanı Rahmi Metin, İstanbul Akvaryum Kompleksi Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Çapanoğlu, Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, Yayla Agro Kurumsal İletişim Direktörü Nuray Erdoğan, Onur Market Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen ve daha birçok isim zirveye ve yerel üretime katkı sunacak. Açılışın ardından eş zamanlı etkinliklerle devam edecek zirvede alanında uzman konuşmacıların yer aldığı paneller, glutensiz reçete denemeleri ile workshoplar ve 12 ülkenin kamu ve özel sektör temsilcileri ile gerçekleştirilecek ülke masası toplantıları düzenlenecek. Depremden etkilenen tüm iller için ‘Perakende Kooperatif El Ele Masaları’, işini geliştirmek isteyenler için ‘Teknoloji ve İş Geliştirme Toplantıları’, sektör profesyonellerine yönelik ‘Kariyer Buluşmaları’ ve ‘GPD İnovasyon Yarışması da bu yılki zirvede yer alacak. Alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Feed the Future yarışmasının kazananları ise akşam düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.  
Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödülleri, 8 Ekim’de “Türkiye’nin Kahramanları” temasıyla yerel üretimi desteklemek için İstanbul’da düzenlenecek

Güvenilir Ürün Platformu tarafından üçüncüsü düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni 8 Ekim’de ‘’Türkiye’nin Kahramanları’’ temasıyla gerçekleştirilecek.  Gıda sektöründen perakendeye, tarımdan gastronomiye üreten ve üretmekten vazgeçmeyen herkesin bir araya geleceği zirvede tüm paydaşlar yerel üretimin kalkınması için güçlerini birleştirecek.

 

Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül törenleri ile başta yerel üretim olmak üzere üretimin desteklenmesi konusunda farkındalık çalışmaları yapılıyor.

8 Ekim’de ‘’Türkiye’nin Kahramanları’’ teması ile Crowne Plaza İstanbul’da düzenlenecek zirvenin açılışını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı , Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat , İstanbul Valisi Davut Gül , İSTİB Başkanı Ali Kopuz ve Güvenilir Ürün Platformu Başkan Celal Toprak yapacak.

TÜRKİYE’NİN KAHRAMANLARI PROJESİ BAŞLIYOR

Üretmekten vazgeçmeyen üreticilere ithaf edilen zirve Türkiye’nin Kahramanları ismi ile düzenleniyor. Büyük, küçük birçok üreticinin katılacağı zirvede 2025 yılı içinde yerel üretimin desteklenmesine yönelik başlatılacak Türkiye’nin Kahramanları projesinin protokolü de imzalanacak. Zirvede yer alacak Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Oğuz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü Zafer Arslan, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hepsiburada Kategori Grup Başkan Yardımcısı Yalkın Tütüncüoğlu, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özer, Rize Büyükşehir Belediye Başkanı Rahmi Metin, İstanbul Akvaryum Kompleksi Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Çapanoğlu, Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, Yayla Agro Kurumsal İletişim Direktörü Nuray Erdoğan, Onur Market Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen ve daha birçok isim zirveye ve yerel üretime katkı sunacak.

Açılışın ardından eş zamanlı etkinliklerle devam edecek zirvede alanında uzman konuşmacıların yer aldığı paneller, glutensiz reçete denemeleri ile workshoplar ve 12 ülkenin kamu ve özel sektör temsilcileri ile gerçekleştirilecek ülke masası toplantıları düzenlenecek. Depremden etkilenen tüm iller için ‘Perakende Kooperatif El Ele Masaları’, işini geliştirmek isteyenler için ‘Teknoloji ve İş Geliştirme Toplantıları’, sektör profesyonellerine yönelik ‘Kariyer Buluşmaları’ ve ‘GPD İnovasyon Yarışması da bu yılki zirvede yer alacak. Alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Feed the Future yarışmasının kazananları ise akşam düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.