,, ,

Serenay Sarıkaya, Evinin Kapılarını İlk Kez Açtı: "Evim Kabuğumdur"

Magazin 04.10.2024 - 10:11, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:11 1455 kez okundu.
 

Serenay Sarıkaya, Evinin Kapılarını İlk Kez Açtı: "Evim Kabuğumdur"

Serenay Sarıkaya, İstanbul Boğazı’ndaki çatı katı dairesini AD Middle East Dergisi’ne tanıttı. Evinin en dikkat çekici parçası, leopar desenli dev kanepe oldu.
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya , evini ilk kez gözler önüne serdi. Bir süredir şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Sarıkaya, Dubai merkezli AD Middle East Dergisi’ne kapılarını açarak İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasında bulunan çatı katı dairesini tanıttı. Evini "kabuğu" olarak tanımlayan oyuncu, "Evim benim sığınağım, kabuğuma girdiğimde kendimi güvende hissederim" diyerek, kişisel alanının kendisi için önemini vurguladı. Sarıkaya, özellikle dikkat çeken leopar desenli kanepesi hakkında da konuştu: "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum, ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Şimdi evin ortasında adeta bir sanat eseri gibi duruyor. Ona bir isim vermeyi düşünüyorum" dedi. Serenay Sarıkaya’nın sade ve şık tasarımlarıyla öne çıkan evi, dekorasyon tutkunlarına ilham verirken, evin kişisel dünyasıyla nasıl derin bir bağ kurduğunu da gözler önüne serdi.
Serenay Sarıkaya, İstanbul Boğazı’ndaki çatı katı dairesini AD Middle East Dergisi’ne tanıttı. Evinin en dikkat çekici parçası, leopar desenli dev kanepe oldu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya , evini ilk kez gözler önüne serdi. Bir süredir şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Sarıkaya, Dubai merkezli AD Middle East Dergisi’ne kapılarını açarak İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasında bulunan çatı katı dairesini tanıttı. Evini "kabuğu" olarak tanımlayan oyuncu, "Evim benim sığınağım, kabuğuma girdiğimde kendimi güvende hissederim" diyerek, kişisel alanının kendisi için önemini vurguladı.

Sarıkaya, özellikle dikkat çeken leopar desenli kanepesi hakkında da konuştu: "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum, ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Şimdi evin ortasında adeta bir sanat eseri gibi duruyor. Ona bir isim vermeyi düşünüyorum" dedi.

Serenay Sarıkaya’nın sade ve şık tasarımlarıyla öne çıkan evi, dekorasyon tutkunlarına ilham verirken, evin kişisel dünyasıyla nasıl derin bir bağ kurduğunu da gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.