,, ,

Berkay Hardal ve Dilan Telkök’ten Mutlu Haber! Bebekleri Noyan’ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı

Magazin 04.10.2024 - 10:20, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:20 1741 kez okundu.
 

Berkay Hardal ve Dilan Telkök’ten Mutlu Haber! Bebekleri Noyan’ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı

Berkay Hardal ve Dilan Telkök, ilk bebekleri Noyan’ı kucaklarına aldı. Çiftin, Noyan’ın güldüğü fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Ünlü oyuncu Berkay Hardal ve Dilan Telkök çifti, geçtiğimiz hafta ilk bebekleri Noyan’ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. İstanbullu Gelin ve Meleklerin Aşkı dizileriyle tanınan Berkay Hardal, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken çift, oğullarına Noyan adını verdi. Birkaç gündür yeni hayatlarına alışmaya çalışan çift, sosyal medyada büyük ilgi gören bir paylaşım yaptı. Noyan’ın güldüğü bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Berkay Hardal ve Dilan Telkök, kısa sürede geniş bir yankı uyandırdı. Çiftin, bebeklerinin yüzünü ilk kez göstermesi hayranları tarafından sevinçle karşılanırken, paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. Gözlerden uzak, sade bir hayat süren çiftin, ailelerine katılan Noyan ile mutlulukları katlanmış durumda.
Berkay Hardal ve Dilan Telkök, ilk bebekleri Noyan’ı kucaklarına aldı. Çiftin, Noyan’ın güldüğü fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Berkay Hardal ve Dilan Telkök çifti, geçtiğimiz hafta ilk bebekleri Noyan’ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. İstanbullu Gelin ve Meleklerin Aşkı dizileriyle tanınan Berkay Hardal, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken çift, oğullarına Noyan adını verdi. Birkaç gündür yeni hayatlarına alışmaya çalışan çift, sosyal medyada büyük ilgi gören bir paylaşım yaptı. Noyan’ın güldüğü bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Berkay Hardal ve Dilan Telkök, kısa sürede geniş bir yankı uyandırdı. Çiftin, bebeklerinin yüzünü ilk kez göstermesi hayranları tarafından sevinçle karşılanırken, paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi.

Gözlerden uzak, sade bir hayat süren çiftin, ailelerine katılan Noyan ile mutlulukları katlanmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.