,, ,

Zonguldak'ta Özel Halk Otobüsü Şoförüne Darp!

Gündem 04.10.2024 - 11:28, Güncelleme: 04.10.2024 - 11:28 1744 kez okundu.
 

Zonguldak'ta Özel Halk Otobüsü Şoförüne Darp!

Zonguldak’ta 102 hattı şoförü F.D., genç bir yolcu tarafından darp edildi. Olay sonrası genç yolcu gözaltına alındı.
Zonguldak 'ta, 102 hattı şoförü 69 yaşındaki F.D., genç bir yolcu tarafından darp edildi. Olay, dün saat 16.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, F.D. arka kapıyı kapattığı esnada, yaşlı bir kadın kısa süreli panik yaşadı. Bu duruma sinirlenen kimliği henüz belirlenemeyen bir genç yolcu, aracın ön kapısından içeri girerek şoför F.D.'ye tokat attı. Olayın ardından şoför, durumu yetkililere bildirdi ve genç yolcu hakkında şikayette bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, infazı bulunduğu öğrenilen genç adam gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. Zonguldak halkı, toplu taşıma araçlarında güvenliğin artırılması konusunda yetkililerden önlem bekliyor.
Zonguldak’ta 102 hattı şoförü F.D., genç bir yolcu tarafından darp edildi. Olay sonrası genç yolcu gözaltına alındı.

Zonguldak 'ta, 102 hattı şoförü 69 yaşındaki F.D., genç bir yolcu tarafından darp edildi. Olay, dün saat 16.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, F.D. arka kapıyı kapattığı esnada, yaşlı bir kadın kısa süreli panik yaşadı. Bu duruma sinirlenen kimliği henüz belirlenemeyen bir genç yolcu, aracın ön kapısından içeri girerek şoför F.D.'ye tokat attı.

Olayın ardından şoför, durumu yetkililere bildirdi ve genç yolcu hakkında şikayette bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, infazı bulunduğu öğrenilen genç adam gözaltına alındı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. Zonguldak halkı, toplu taşıma araçlarında güvenliğin artırılması konusunda yetkililerden önlem bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.