,, ,

Gazeteci İbrahim Bay’dan Kilis Müftülüğü’ne Sorular

Gündem 04.10.2024 - 14:35, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:35 1966 kez okundu.
 

Gazeteci İbrahim Bay’dan Kilis Müftülüğü’ne Sorular

Gazeteci İbrahim Bay, Kilis Müftülüğü’ne din görevlileri ve yabancı uyruklu kişilerin camideki görevleri hakkında sorular yöneltti.
Gazeteci İbrahim Bay , Kilis Müftülüğü’ne kamuoyu adına bir dizi soru yöneltti. Bay, aşağıdaki soruların yanıtlarını beklediğini belirtti: Bir camide görevli din görevlisinin, vakit namazı sırasında başka bir camide mevlit okuması yasal mı? Bu din görevlisinin, cami yönetiminden izin alındı mı? Yabancı uyruklu bir kişinin, camide din görevlisinin yerine namaz kıldırdığı iddiaları doğru mu? Bu durum size bildirildiği halde neden herhangi bir işlem yapılmadı? Eski bir siyasi yöneticinin akrabası olduğu için mi işlem yapılmadı? İbrahim Bay , eğer Kilis Müftülüğü bu iddiaları yalanlarsa, namaz kıldıran yabancı uyruklu kişinin cami ismiyle birlikte videolarını kamuoyuyla paylaşacağını da ekledi. Konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi talep edilirken, müftülüğün konuya dair açıklama yapması bekleniyor.
Gazeteci İbrahim Bay, Kilis Müftülüğü’ne din görevlileri ve yabancı uyruklu kişilerin camideki görevleri hakkında sorular yöneltti.

Gazeteci İbrahim Bay , Kilis Müftülüğü’ne kamuoyu adına bir dizi soru yöneltti. Bay, aşağıdaki soruların yanıtlarını beklediğini belirtti:

Bir camide görevli din görevlisinin, vakit namazı sırasında başka bir camide mevlit okuması yasal mı?
Bu din görevlisinin, cami yönetiminden izin alındı mı?
Yabancı uyruklu bir kişinin, camide din görevlisinin yerine namaz kıldırdığı iddiaları doğru mu?
Bu durum size bildirildiği halde neden herhangi bir işlem yapılmadı?
Eski bir siyasi yöneticinin akrabası olduğu için mi işlem yapılmadı?
İbrahim Bay , eğer Kilis Müftülüğü bu iddiaları yalanlarsa, namaz kıldıran yabancı uyruklu kişinin cami ismiyle birlikte videolarını kamuoyuyla paylaşacağını da ekledi.

Konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi talep edilirken, müftülüğün konuya dair açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.