,, ,

Dilan Çıtak’tan Eşine Dair İlginç Anı: "O Kostüme Kıydım!"

Magazin 05.10.2024 - 13:04, Güncelleme: 05.10.2024 - 13:04 2923 kez okundu.
 

Dilan Çıtak’tan Eşine Dair İlginç Anı: "O Kostüme Kıydım!"

Dilan Çıtak, ‘Virane’ şarkısının başarısını Bomonti’deki bir mekanda radyocu arkadaşlarıyla kutladı
Ünlü şarkıcı Dilan Çıtak , ‘ Virane ’ şarkısının başarısını Bomonti’deki bir mekanda radyocu arkadaşlarıyla kutladı. Bu özel gecede Çıtak’a, eşi Levent Dörter de eşlik etti. Çift, hem şarkının başarısını kutlarken hem de eğlenceli anılarla davetlilere neşeli anlar yaşattı. Levent Dörter, eşinin tam bir temizlik hastası olduğunu dile getirirken, Dilan Çıtak ise aralarında geçen ilginç bir olayı anlattı. Çıtak, “Mayo tarzı bir kıyafetim vardı. Levent, benden önce otel odasına gidip ‘Bu kıyafeti keseceğim’ dedi,” şeklinde esprili bir anekdot paylaştı. Dörter ise bu olaya karşılık, “O kostüme kıydım” diyerek kahkaha attı. Çiftin samimi ve eğlenceli anıları, geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.
Dilan Çıtak, ‘Virane’ şarkısının başarısını Bomonti’deki bir mekanda radyocu arkadaşlarıyla kutladı

Ünlü şarkıcı Dilan Çıtak , ‘ Virane ’ şarkısının başarısını Bomonti’deki bir mekanda radyocu arkadaşlarıyla kutladı. Bu özel gecede Çıtak’a, eşi Levent Dörter de eşlik etti. Çift, hem şarkının başarısını kutlarken hem de eğlenceli anılarla davetlilere neşeli anlar yaşattı.

Levent Dörter, eşinin tam bir temizlik hastası olduğunu dile getirirken, Dilan Çıtak ise aralarında geçen ilginç bir olayı anlattı. Çıtak, “Mayo tarzı bir kıyafetim vardı. Levent, benden önce otel odasına gidip ‘Bu kıyafeti keseceğim’ dedi,” şeklinde esprili bir anekdot paylaştı. Dörter ise bu olaya karşılık, “O kostüme kıydım” diyerek kahkaha attı.

Çiftin samimi ve eğlenceli anıları, geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.