,, ,

"Dedemin Gözyaşları" Kitabı ile İhsan Taş'tan Lösemi Hastalarına Destek

Gündem 09.10.2024 - 13:21, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:23 1391 kez okundu.
 

"Dedemin Gözyaşları" Kitabı ile İhsan Taş'tan Lösemi Hastalarına Destek

İhsan Taş'ın "Dedemin Gözyaşları – Sihirli Piyano" kitabı, tüm gelirlerini lösemi hastalarına bağışlayarak raflardaki yerini aldı
20 Eylül’de vizyona giren ve gişede zirveye yerleşen " Dedemin Gözyaşları " filminin yapımcısı ve yönetmeni İhsan Taş ’ın, tüm gelirlerini lösemi hastalarına bağışladığı ilk kitabı büyük bir heyecanla raflardaki yerini aldı.   Filmle aynı ismi taşıyan "Dedemin Gözyaşları – Sihirli Piyano" adlı kitabını, gala gecesine katılan tüm davetlilere hediye ederek unutulmaz bir sürprize imza atan İhsan Taş , sanat dünyasındakibaşarısını, şimdi de edebiyat alanında taçlandırıyor.       İhsan Taş'tan Kısa Bir Mesaj:   "Bu kitabı yazmak, film kadar heyecan verici bir yolculuktu benim için. Dedemin Gözyaşları’nda anlattığım hikâye, sadece beyaz perdede değil, sayfalarda da can buldu. Her satırında büyük bir duygu ve yaşam izleri var. En önemlisi, bu projeden elde edilen gelirlerle lösemi hastası çocuklara umut olabilecek olmam benim için paha biçilemez. Onlara destek olabilmek, bu yolculuğu daha da anlamlı kılıyor."   Son zamanlarda adından en çok bahsedilen isimlerden biri olan İhsan Taş, bu son çalışmasıylahem sinema hem de edebiyat dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor.
İhsan Taş'ın "Dedemin Gözyaşları – Sihirli Piyano" kitabı, tüm gelirlerini lösemi hastalarına bağışlayarak raflardaki yerini aldı

20 Eylül’de vizyona giren ve gişede zirveye yerleşen " Dedemin Gözyaşları " filminin yapımcısı ve yönetmeni İhsan Taş ’ın, tüm gelirlerini lösemi hastalarına bağışladığı ilk kitabı büyük bir heyecanla raflardaki yerini aldı.

 

Filmle aynı ismi taşıyan " Dedemin Gözyaşları – Sihirli Piyano" adlı kitabını, gala gecesine katılan tüm davetlilere hediye ederek unutulmaz bir sürprize imza atan İhsan Taş , sanat dünyasındakibaşarısını, şimdi de edebiyat alanında taçlandırıyor.

 

 

 

İhsan Taş'tan Kısa Bir Mesaj:

 

"Bu kitabı yazmak, film kadar heyecan verici bir yolculuktu benim için. Dedemin Gözyaşları’nda anlattığım hikâye, sadece beyaz perdede değil, sayfalarda da can buldu. Her satırında büyük bir duygu ve yaşam izleri var. En önemlisi, bu projeden elde edilen gelirlerle lösemi hastası çocuklara umut olabilecek olmam benim için paha biçilemez. Onlara destek olabilmek, bu yolculuğu daha da anlamlı kılıyor."

 

Son zamanlarda adından en çok bahsedilen isimlerden biri olan İhsan Taş, bu son çalışmasıylahem sinema hem de edebiyat dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.