,, ,

İslami Değerler Külliyesi’nde "Damlalarla Nur: Ebru Sanatı Sergisi" Açılıyor

Gündem 10.10.2024 - 09:10, Güncelleme: 10.10.2024 - 09:10 1803 kez okundu.
 

İslami Değerler Külliyesi’nde "Damlalarla Nur: Ebru Sanatı Sergisi" Açılıyor

İslami Değerler Külliyesi'nde gerçekleşecek "Damlalarla Nur: Ebru Sanatı Sergisi", Nuran Öner ve öğrencilerinin eserleriyle sanatseverlere büyüleyici bir deneyim sunuyor.
İslami Değerler Külliyesi , sanatseverleri "Damlalarla Nur: Ebru Sanatı Sergisi" ile buluşturuyor. Kadın Kolları Genel Başkanı Nur Delice ’nin yönetimi ve sunumu ile gerçekleştirilecek olan etkinlik, Gen. Bşk. Yard. Rıfat Çakır ’ın sunumlarıyla ve Gen. Bşk. Yard. Yusuf Karaçor ile Hatice Özcan ’ın teknik desteğiyle zenginleştirilecek. Sergide, Ebru Sanatının duayen isimlerinden Nuran Öner ve öğrencilerinin hazırladığı büyüleyici ebru tabloları sanatseverlerle buluşacak. Etkinliğe katılanlar, sadece eserleri görmekle kalmayıp, canlı ebru yapımını da yakından izleyebilecekler. Sergi, yalnızca Kırıkkale halkına değil, tüm Türkiye’ye açık. Sanatın manevi yönünü keşfetmek ve bu güzelliği deneyimlemek isteyen herkes, ebru sanatına dair eşsiz bir yolculuğa davet ediliyor. Ebru’nun estetik zarafetine şahit olmak ve kendi sanatınızı yaratmak için bu benzersiz etkinliği kaçırmayın!
İslami Değerler Külliyesi'nde gerçekleşecek "Damlalarla Nur: Ebru Sanatı Sergisi", Nuran Öner ve öğrencilerinin eserleriyle sanatseverlere büyüleyici bir deneyim sunuyor.

İslami Değerler Külliyesi , sanatseverleri "Damlalarla Nur: Ebru Sanatı Sergisi" ile buluşturuyor. Kadın Kolları Genel Başkanı Nur Delice ’nin yönetimi ve sunumu ile gerçekleştirilecek olan etkinlik, Gen. Bşk. Yard. Rıfat Çakır ’ın sunumlarıyla ve Gen. Bşk. Yard. Yusuf Karaçor ile Hatice Özcan ’ın teknik desteğiyle zenginleştirilecek.

Sergide, Ebru Sanatının duayen isimlerinden Nuran Öner ve öğrencilerinin hazırladığı büyüleyici ebru tabloları sanatseverlerle buluşacak. Etkinliğe katılanlar, sadece eserleri görmekle kalmayıp, canlı ebru yapımını da yakından izleyebilecekler.

Sergi, yalnızca Kırıkkale halkına değil, tüm Türkiye’ye açık. Sanatın manevi yönünü keşfetmek ve bu güzelliği deneyimlemek isteyen herkes, ebru sanatına dair eşsiz bir yolculuğa davet ediliyor.

Ebru’nun estetik zarafetine şahit olmak ve kendi sanatınızı yaratmak için bu benzersiz etkinliği kaçırmayın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.