,, ,

Sebinur’un Yeni Single’ı "Sen" Tüm Dijital Platformlarda Yayınlandı

Müzik 10.10.2024 - 09:16, Güncelleme: 10.10.2024 - 09:16 1595 kez okundu.
 

Sebinur’un Yeni Single’ı "Sen" Tüm Dijital Platformlarda Yayınlandı

Sebinur, söz ve müziği Erhan Güleryüz'e ait olan "Sen" isimli yeni şarkısını 4 Ekim'de Ada Müzik etiketiyle yayınladı. Klibi Beyoğlu'nun tarihi sokaklarında çekildi.
Sevilen sanatçı Sebinur , söz ve müziği Erhan Güleryüz 'e ait olan "Sen" isimli yeni single çalışmasını Ada Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. 4 Ekim’de yayınlanan şarkının düzenlemesi Berkay Demiralp 'e, mix & mastering işlemleri ise Özgür Özkan Mete 'ye ait. Gitar melodilerini Erçin Bendivar’ın üstlendiği şarkının klip yönetmenliğini ise duayen yönetmen Gurur Bozkurt yaptı. Beyoğlu'nun tarihi sokaklarında gerçekleştirilen dış çekimler ve Ada Müzik stüdyolarındaki kapalı mekan sahneleri, klibin görsel zenginliğine katkı sağladı. Sebinur, performansı, kıyafet tasarımı ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İstanbul doğumlu yetenekli sanatçı Sebinur, hem müzik hem de eğitim hayatındaki başarılarıyla tanınıyor. İlköğrenimini Londra’da tamamlayan sanatçı, küçük yaşta İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girerek viyola ve piyano eğitimi aldı. Müzik sahnesine Fatih Erkoç Orkestrası ile adım atan Sebinur, Aysel Gürel ve Boğaziçi Orkestraları ile birçok farklı mekanda 7 dilde şarkılar seslendirdi. Eğitim hayatına da önem veren Sebinur, Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Öğretmenliği ve İngilizce Edebiyatı bölümlerini başarıyla tamamladı. Sanatçı, halen yabancı dil öğretmenliği yaparken, müziğin yanı sıra toplumsal konulara da duyarlılığını sürdürüyor. Kadına şiddet ve çocuk gelinlere dikkat çekmek amacıyla yazıp bestelediği “Alime” adlı şarkısıyla toplumsal mesajlar veren Sebinur, ardından “Eski Mahalle” ve “Sana Dair” gibi başarılı projelere de imza attı. Müzik kariyerindeki başarısı ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Sebinur, müziğe olan tutkusunu, "Müzik, insanlığın keşfettirici bir ifadesidir. Hangi kültürden olursak olalım, müziği herkes sever," sözleriyle dile getiriyor. Yeni şarkısı "Sen" hakkında ise, “Erhan Güleryüz gibi gerçek bir sanatçının şarkısı olması nedeniyle bu projede yer almak büyük bir heyecandı. Ciddi bir emek ve profesyonel bir ekip ile bu şarkıyı hazırladık. Bu nedenle çok inanıyor ve güveniyorum,” ifadelerini kullandı. Sebinur’un müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından heyecanla takip edilen projeleri, gelecek dönemde de büyük merakla bekleniyor.
Sebinur, söz ve müziği Erhan Güleryüz'e ait olan "Sen" isimli yeni şarkısını 4 Ekim'de Ada Müzik etiketiyle yayınladı. Klibi Beyoğlu'nun tarihi sokaklarında çekildi.

Sevilen sanatçı Sebinur , söz ve müziği Erhan Güleryüz 'e ait olan "Sen" isimli yeni single çalışmasını Ada Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. 4 Ekim’de yayınlanan şarkının düzenlemesi Berkay Demiralp 'e, mix & mastering işlemleri ise Özgür Özkan Mete 'ye ait. Gitar melodilerini Erçin Bendivar’ın üstlendiği şarkının klip yönetmenliğini ise duayen yönetmen Gurur Bozkurt yaptı.

Beyoğlu'nun tarihi sokaklarında gerçekleştirilen dış çekimler ve Ada Müzik stüdyolarındaki kapalı mekan sahneleri, klibin görsel zenginliğine katkı sağladı. Sebinur, performansı, kıyafet tasarımı ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İstanbul doğumlu yetenekli sanatçı Sebinur, hem müzik hem de eğitim hayatındaki başarılarıyla tanınıyor. İlköğrenimini Londra’da tamamlayan sanatçı, küçük yaşta İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girerek viyola ve piyano eğitimi aldı. Müzik sahnesine Fatih Erkoç Orkestrası ile adım atan Sebinur, Aysel Gürel ve Boğaziçi Orkestraları ile birçok farklı mekanda 7 dilde şarkılar seslendirdi.

Eğitim hayatına da önem veren Sebinur, Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Öğretmenliği ve İngilizce Edebiyatı bölümlerini başarıyla tamamladı. Sanatçı, halen yabancı dil öğretmenliği yaparken, müziğin yanı sıra toplumsal konulara da duyarlılığını sürdürüyor. Kadına şiddet ve çocuk gelinlere dikkat çekmek amacıyla yazıp bestelediği “Alime” adlı şarkısıyla toplumsal mesajlar veren Sebinur, ardından “Eski Mahalle” ve “Sana Dair” gibi başarılı projelere de imza attı.

Müzik kariyerindeki başarısı ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Sebinur, müziğe olan tutkusunu, "Müzik, insanlığın keşfettirici bir ifadesidir. Hangi kültürden olursak olalım, müziği herkes sever," sözleriyle dile getiriyor. Yeni şarkısı "Sen" hakkında ise, “ Erhan Güleryüz gibi gerçek bir sanatçının şarkısı olması nedeniyle bu projede yer almak büyük bir heyecandı. Ciddi bir emek ve profesyonel bir ekip ile bu şarkıyı hazırladık. Bu nedenle çok inanıyor ve güveniyorum,” ifadelerini kullandı.

Sebinur’un müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından heyecanla takip edilen projeleri, gelecek dönemde de büyük merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.