,, ,

Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı The Marmara Esma Sultan’da Görkemli Geceyle Kutlandı

Tv-Dünyası 10.10.2024 - 09:19, Güncelleme: 10.10.2024 - 09:23 1614 kez okundu.
 

Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı The Marmara Esma Sultan’da Görkemli Geceyle Kutlandı

Erşan Kuneri 2. sezon lansmanı, 10 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak yeni bölümler öncesi The Marmara Esma Sultan’da gerçekleştirildi. Cem Yılmaz ve oyuncu kadrosu geceye damga vurdu.
Netflix’in 10 Ekim'de yayınlanacak Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon lansmanı bu akşam The Marmara Esma Sultan'da gerçekleşti. Geceye dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz başta olmak üzere, dizinin oyuncu kadrosundan Zafer Algöz , Çağlar Çorumlu , Şükran Ovalı , Ahsen Eroğlu , Nilperi Şahinkaya , Bige Önal , Bülent Şakrak , Bora Akkaş , Merve Dizdar , Celal Kadri Kınoğlu , Hande Yılmaz , Alişan Uğur , Ozan Çelik ve Cengiz Bozkurt katıldı.       Sanat ve sinema dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı gece, Sonic Boom'un canlı performansıyla devam etti.       Erşan Kuneri 2. Sezon Hakkında:       Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’inin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.       Yazan & Yöneten: Cem Yılmaz       Yapım Şirketi: Fikirsanat       Yapımcı: Öner F. Işık       Oyuncular: Cem Yılmaz , Zafer Algöz , Çağlar Çorumlu , Şükran Ovalı , Ahsen Eroğlu , Nilperi Şahinkaya , Bige Önal , Bülent Şakrak , Bora Akkaş , Merve Dizdar , Celal Kadri Kınoğlu       Netflix Hakkında:   Netflix, 190’dan fazla ülkede 278 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.
Erşan Kuneri 2. sezon lansmanı, 10 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak yeni bölümler öncesi The Marmara Esma Sultan’da gerçekleştirildi. Cem Yılmaz ve oyuncu kadrosu geceye damga vurdu.

Netflix’in 10 Ekim'de yayınlanacak Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon lansmanı bu akşam The Marmara Esma Sultan'da gerçekleşti. Geceye dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz başta olmak üzere, dizinin oyuncu kadrosundan Zafer Algöz , Çağlar Çorumlu , Şükran Ovalı , Ahsen Eroğlu , Nilperi Şahinkaya , Bige Önal , Bülent Şakrak , Bora Akkaş , Merve Dizdar , Celal Kadri Kınoğlu , Hande Yılmaz , Alişan Uğur , Ozan Çelik ve Cengiz Bozkurt katıldı.

 

 

 

Sanat ve sinema dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı gece, Sonic Boom'un canlı performansıyla devam etti.

 

 

 

Erşan Kuneri 2. Sezon Hakkında:

 

 

 

Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’inin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.

 

 

 

Yazan & Yöneten: Cem Yılmaz

 

 

 

Yapım Şirketi: Fikirsanat

 

 

 

Yapımcı: Öner F. Işık

 

 

 

Oyuncular: Cem Yılmaz , Zafer Algöz , Çağlar Çorumlu , Şükran Ovalı , Ahsen Eroğlu , Nilperi Şahinkaya , Bige Önal , Bülent Şakrak , Bora Akkaş , Merve Dizdar , Celal Kadri Kınoğlu

 

 

 

Netflix Hakkında:

 

Netflix, 190’dan fazla ülkede 278 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.