,, ,

Hande Soral: "Anne Olmak Kariyerimi Sekteye Uğratmadı"

Tv-Dünyası 10.10.2024 - 10:03, Güncelleme: 10.10.2024 - 10:03 1485 kez okundu.
 

Hande Soral: "Anne Olmak Kariyerimi Sekteye Uğratmadı"

Hande Soral, anneliğin kariyerine engel olmadığını belirterek, "Oğlum Ali dört aylıkken setlere döndüm. Hem çalışıyorum hem de anneliğin tadını çıkarıyorum" dedi
2017 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile evli olan Hande Soral , anneliğin kariyerine engel olmadığını açıkladı. Ünlü çift, 2015 yılında başlayan aşklarını 2017’de evlilikle taçlandırmış, 2022’de ise oğulları Ali'yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Nişantaşı’nda onuncu yılını kutlayan bir markanın davetinde objektiflere yansıyan Soral, yeni bir sinema filmi çektiğini belirterek, “Bir sinema filmi yaptık, şimdilik evdeyiz. Bebekle güzel geçiyor, bir süre onunla evde vakit geçirmek istiyorum” dedi. Anneliğin hayatında birçok şeyi değiştirdiğini söyleyen Hande Soral, oğlunun karavanda büyüdüğünü belirterek, “Ali dört aylıkken setlere döndüm, hiçbir şey sekteye uğramadı. Sadece daha çok yoruluyorum, hem çalışmak hem de vakit geçirmek istiyorum. Sete de götürüyorum, karavanda büyüdü diyebilirim” diye konuştu. Hande Soral , hem annelik hem de kariyerini başarılı bir şekilde yürütmeye devam ederken, oğlu Ali ile geçirdiği zamanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getirdi.
Hande Soral, anneliğin kariyerine engel olmadığını belirterek, "Oğlum Ali dört aylıkken setlere döndüm. Hem çalışıyorum hem de anneliğin tadını çıkarıyorum" dedi

2017 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile evli olan Hande Soral , anneliğin kariyerine engel olmadığını açıkladı. Ünlü çift, 2015 yılında başlayan aşklarını 2017’de evlilikle taçlandırmış, 2022’de ise oğulları Ali'yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

Nişantaşı’nda onuncu yılını kutlayan bir markanın davetinde objektiflere yansıyan Soral, yeni bir sinema filmi çektiğini belirterek, “Bir sinema filmi yaptık, şimdilik evdeyiz. Bebekle güzel geçiyor, bir süre onunla evde vakit geçirmek istiyorum” dedi.

Anneliğin hayatında birçok şeyi değiştirdiğini söyleyen Hande Soral, oğlunun karavanda büyüdüğünü belirterek, “Ali dört aylıkken setlere döndüm, hiçbir şey sekteye uğramadı. Sadece daha çok yoruluyorum, hem çalışmak hem de vakit geçirmek istiyorum. Sete de götürüyorum, karavanda büyüdü diyebilirim” diye konuştu.

Hande Soral , hem annelik hem de kariyerini başarılı bir şekilde yürütmeye devam ederken, oğlu Ali ile geçirdiği zamanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.