,, ,

Köfteci Yusuf’un Sahibi Açıklama Yaptı: "Bize Kumpas Kuruldu"

Gündem 11.10.2024 - 10:18, Güncelleme: 11.10.2024 - 10:19 1356 kez okundu.
 

Köfteci Yusuf’un Sahibi Açıklama Yaptı: "Bize Kumpas Kuruldu"

Köfteci Yusuf’un köftesi ve dönerinde domuz eti bulunduğu iddialarına yanıt veren Yusuf Akkaş, haksızlık yapıldığını ve konunun aydınlatılacağını açıkladı
Geçtiğimiz Günlerde yayınlanan 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesinde, Köfteci Yusuf ’un köftesi ve dana eti dönerinde domuz eti bulunduğu iddiaları dikkat çekti.   Köfteci Yusuf, bu iddialara yanıt vererek, Ankara'nın Çankaya ve Etimesgut ilçelerindeki şubelerinden yalnızca pişmiş ürünler üzerine numune alındığını ve çiğ ya da pişmiş şahit numunelerin alınmadığını belirtti.   Bakanlık kaynaklarına göre, domuz etinin tespit edildiği yerlerden biri Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki üretim alanı olarak kaydedildi. Bu gelişme, firmanın sadece iki şubesinde değil, aynı zamanda üretim tesisinde de sorun yaşandığını ortaya koydu.   Tartışmaların devam etmesi üzerine, Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, Sözcü TV'den Saygı Öztürk ile gerçekleştirdiği röportajda konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akkaş, “Başıma gelenleri tam olarak anlamış değilim. Olayı hemen adli makamlara bildirdim. Siyasi gücüm yok; işimle gücümle buradayım,” dedi.   Ayrıca, “Yanımda çalışan 12 bin insanın yüzünü kara çıkartmam. 700’den fazla gıda mühendisi ve veteriner çalıştırıyorum; böyle bir şeyin olmasına izin veremem. Ben sıradan bir insanım. Bu olayın en kısa sürede aydınlanması için elimden geleni yapacağım. Bize haksızlık yapıldı, bir kumpas kuruldu. Kötüler, iyilerden daha zeki; ama iyiler her zaman kazanır,” ifadelerini kullandı.
Köfteci Yusuf’un köftesi ve dönerinde domuz eti bulunduğu iddialarına yanıt veren Yusuf Akkaş, haksızlık yapıldığını ve konunun aydınlatılacağını açıkladı

Geçtiğimiz Günlerde yayınlanan 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesinde, Köfteci Yusuf ’un köftesi ve dana eti dönerinde domuz eti bulunduğu iddiaları dikkat çekti.

 

Köfteci Yusuf, bu iddialara yanıt vererek, Ankara'nın Çankaya ve Etimesgut ilçelerindeki şubelerinden yalnızca pişmiş ürünler üzerine numune alındığını ve çiğ ya da pişmiş şahit numunelerin alınmadığını belirtti.

 

Bakanlık kaynaklarına göre, domuz etinin tespit edildiği yerlerden biri Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki üretim alanı olarak kaydedildi. Bu gelişme, firmanın sadece iki şubesinde değil, aynı zamanda üretim tesisinde de sorun yaşandığını ortaya koydu.

 

Tartışmaların devam etmesi üzerine, Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, Sözcü TV'den Saygı Öztürk ile gerçekleştirdiği röportajda konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akkaş, “Başıma gelenleri tam olarak anlamış değilim. Olayı hemen adli makamlara bildirdim. Siyasi gücüm yok; işimle gücümle buradayım,” dedi.

 

Ayrıca, “Yanımda çalışan 12 bin insanın yüzünü kara çıkartmam. 700’den fazla gıda mühendisi ve veteriner çalıştırıyorum; böyle bir şeyin olmasına izin veremem. Ben sıradan bir insanım. Bu olayın en kısa sürede aydınlanması için elimden geleni yapacağım. Bize haksızlık yapıldı, bir kumpas kuruldu. Kötüler, iyilerden daha zeki; ama iyiler her zaman kazanır,” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.