,, ,

Tuzla Piri Reis Yurdundaki Su Kesintileri Öğrencileri Mağdur Ediyor

Gündem 11.10.2024 - 11:43, Güncelleme: 11.10.2024 - 11:43 1552 kez okundu.
 

Tuzla Piri Reis Yurdundaki Su Kesintileri Öğrencileri Mağdur Ediyor

Tuzla Piri Reis Yurdu'nda kalan öğrenciler, sık yaşanan su kesintilerinden şikayet ederek, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiklerini belirtti.
Tuzla Piri Reis Yurdu 'nda kalan öğrenciler, su kesintileri nedeniyle yaşadıkları sorunları dile getirdi. Öğrenciler, yaptıkları açıklamada, "Merhabalar, yurt öğrencileri olarak yaşadığımız sorunu dile getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandılar. Öğrenciler, yurtlarındaki su kesintilerinin sıkça meydana geldiğini belirterek, şu bilgileri verdiler: "Buraya geldiğimizden beri saatlerce su kesintisi oluyor. Üç gün boyunca gece 1 ile 4 arasında su kesildi, sonraki gün 22.30 ile 6 arasında, bir sonraki gün 21 ile 6 arasında kesintiler yaşandı. Bugün ise 19.30'da su kesildi. Kalanlar olarak çok mağdur durumdayız; elimizi yüzümüzü yıkayamıyoruz, tuvalete giremiyoruz, duş alamıyoruz. Sabah çok erken uyanıyoruz ama su yok, akşam okuldan döndüğümüzde yine su yok, gece uyurken su ihtiyacımızı karşılayamıyoruz." Öğrenciler, durumu idareye bildirdiklerinde güvenlik görevlileri tarafından terslenip, dışarı atıldıklarını da ekleyerek, "Odalar zaten çok kalabalık; 8, 10, hatta 12 kişilik odalarda kalıyoruz. Bu kadar kişiyi başlarından savıp geçiştiriyorlar. Ses getirmek istedik, teşekkürler," diyerek sözlerini tamamladılar.
Tuzla Piri Reis Yurdu'nda kalan öğrenciler, sık yaşanan su kesintilerinden şikayet ederek, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiklerini belirtti.

Tuzla Piri Reis Yurdu 'nda kalan öğrenciler, su kesintileri nedeniyle yaşadıkları sorunları dile getirdi. Öğrenciler, yaptıkları açıklamada, "Merhabalar, yurt öğrencileri olarak yaşadığımız sorunu dile getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Öğrenciler, yurtlarındaki su kesintilerinin sıkça meydana geldiğini belirterek, şu bilgileri verdiler: "Buraya geldiğimizden beri saatlerce su kesintisi oluyor. Üç gün boyunca gece 1 ile 4 arasında su kesildi, sonraki gün 22.30 ile 6 arasında, bir sonraki gün 21 ile 6 arasında kesintiler yaşandı. Bugün ise 19.30'da su kesildi. Kalanlar olarak çok mağdur durumdayız; elimizi yüzümüzü yıkayamıyoruz, tuvalete giremiyoruz, duş alamıyoruz. Sabah çok erken uyanıyoruz ama su yok, akşam okuldan döndüğümüzde yine su yok, gece uyurken su ihtiyacımızı karşılayamıyoruz."

Öğrenciler, durumu idareye bildirdiklerinde güvenlik görevlileri tarafından terslenip, dışarı atıldıklarını da ekleyerek, "Odalar zaten çok kalabalık; 8, 10, hatta 12 kişilik odalarda kalıyoruz. Bu kadar kişiyi başlarından savıp geçiştiriyorlar. Ses getirmek istedik, teşekkürler," diyerek sözlerini tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.