,, ,

Afyonkarahisar’da "Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesiller" Projesi Başlatıldı

Gündem 11.10.2024 - 15:24, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:24 1804 kez okundu.
 

Afyonkarahisar’da "Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesiller" Projesi Başlatıldı

Afyonkarahisar'da "Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesiller" projesi kapsamında öğrencilere Tarhana Çorbası ve Patatesli Köy Ekmeği ikram ediliyor. Vali Yiğitbaşı, projenin büyük ilgi gördüğünü açıkladı
Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay ve Afyonkarahisar Kadın Kooperatifleri iş birliğiyle "Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesiller" adlı proje hayata geçirildi. Proje, Afyonkarahisar genelinde uygulanacak ve 9 pilot okulda başlamasıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamında öğrencilere haftada üç gün boyunca Tarhana Çorbası ve Patatesli Köy Ekmeği ikram ediliyor. Büyükkalecik İlkokulu ve Büyükkalecik İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilere Tarhana Çorbası ikram eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı , öğrencilerle birlikte çorba içerek etkinliğe katıldı. Vali Yiğitbaşı, projenin örnek teşkil edeceğine inandığını ve ilk haftadan itibaren yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Öğrencilerimizin hem geleneksel tatlarımızı öğrenmesi hem de yaklaşan kış aylarında sağlıklı kalmalarını sağlamak istedik. Tüm çocuklarımıza afiyet olsun” dedi.
Afyonkarahisar'da "Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesiller" projesi kapsamında öğrencilere Tarhana Çorbası ve Patatesli Köy Ekmeği ikram ediliyor. Vali Yiğitbaşı, projenin büyük ilgi gördüğünü açıkladı

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay ve Afyonkarahisar Kadın Kooperatifleri iş birliğiyle "Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesiller" adlı proje hayata geçirildi. Proje, Afyonkarahisar genelinde uygulanacak ve 9 pilot okulda başlamasıyla dikkat çekiyor.

Proje kapsamında öğrencilere haftada üç gün boyunca Tarhana Çorbası ve Patatesli Köy Ekmeği ikram ediliyor. Büyükkalecik İlkokulu ve Büyükkalecik İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilere Tarhana Çorbası ikram eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı , öğrencilerle birlikte çorba içerek etkinliğe katıldı.

Vali Yiğitbaşı, projenin örnek teşkil edeceğine inandığını ve ilk haftadan itibaren yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Öğrencilerimizin hem geleneksel tatlarımızı öğrenmesi hem de yaklaşan kış aylarında sağlıklı kalmalarını sağlamak istedik. Tüm çocuklarımıza afiyet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.