,, ,

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın Şaşkınlığı: Nagihan Karadere O Anları Anlattı

Magazin 11.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:30 1656 kez okundu.
 

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın Şaşkınlığı: Nagihan Karadere O Anları Anlattı

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın tepkileri çok konuşulmuştu. Yarışmacı Nagihan Karadere, o anların perde arkasını anlatarak Acun Bey'in tepkisini ve gülme sebebini açıkladı
Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen Survivor All Star 'da Acun Ilıcalı 'nın tepkileri gündeme damgasını vurmuştu. Yarışmacılardan Nagihan Karadere , o anların perde arkasını samimi bir şekilde paylaştı. Karadere, o anları şöyle anlattı: “O anda kafamı eğdim ve mikrofonumu çıkarıp oradan gitmek istedim. Acun Bey’in o haliyle kalp krizi geçireceğini düşündüm. Kafamı kaldırdığımda daha büyük bir olay çıkacağından korktum. Acun Bey’in oradaki durumu tarihe geçecek bir durumdu. Olayın sebebi ise Sercan’ın komik bir arkadaş olmasıydı. Olmadık yerlerde espriler yaparak durumu daha da ilginç hale getirdi. Tartışmanın ortasında herkes ortamı terk ederken Sercan, 'Ben bu gidişle finali garantiliyorum' dedi. Biz de buna kıs kıs gülmeye başladık. Acun Bey, bizim gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan’ın şakasına güldüğümüzü görünce Acun Bey çileden çıktı. Olayın gidişatına güldüğümüzü değil, sadece Sercan’a güldüğümüzü söyledim. Ardından Acun Bey biraz yumuşadı.” Nagihan Karadere'nin bu açıklamaları, Survivor All Star'daki eğlenceli anların nasıl şekillendiğini gözler önüne serdi
Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın tepkileri çok konuşulmuştu. Yarışmacı Nagihan Karadere, o anların perde arkasını anlatarak Acun Bey'in tepkisini ve gülme sebebini açıkladı

Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen Survivor All Star 'da Acun Ilıcalı 'nın tepkileri gündeme damgasını vurmuştu. Yarışmacılardan Nagihan Karadere , o anların perde arkasını samimi bir şekilde paylaştı.

Karadere, o anları şöyle anlattı: “O anda kafamı eğdim ve mikrofonumu çıkarıp oradan gitmek istedim. Acun Bey’in o haliyle kalp krizi geçireceğini düşündüm. Kafamı kaldırdığımda daha büyük bir olay çıkacağından korktum. Acun Bey’in oradaki durumu tarihe geçecek bir durumdu.

Olayın sebebi ise Sercan’ın komik bir arkadaş olmasıydı. Olmadık yerlerde espriler yaparak durumu daha da ilginç hale getirdi. Tartışmanın ortasında herkes ortamı terk ederken Sercan, 'Ben bu gidişle finali garantiliyorum' dedi. Biz de buna kıs kıs gülmeye başladık. Acun Bey, bizim gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan’ın şakasına güldüğümüzü görünce Acun Bey çileden çıktı. Olayın gidişatına güldüğümüzü değil, sadece Sercan’a güldüğümüzü söyledim. Ardından Acun Bey biraz yumuşadı.”

Nagihan Karadere'nin bu açıklamaları, Survivor All Star'daki eğlenceli anların nasıl şekillendiğini gözler önüne serdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.