,, ,

Karaman Kuşak Güreşi Takımı, Yozgat'ta Bronz Madalya Kazandı

Spor 11.10.2024 - 16:02, Güncelleme: 11.10.2024 - 16:04 1780 kez okundu.
 

Karaman Kuşak Güreşi Takımı, Yozgat'ta Bronz Madalya Kazandı

Karaman kuşak güreşi takımı sporcuları Hamza Esat Kurtlu ve İsmail Ortapınar, Yozgat’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak milli takım kampına davet edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, sporcuları tebrik etti.
Karaman kuşak güreşi takımı sporcularından Hamza Esat Kurtlu ve İsmail Ortapınar , Yozgat’ta düzenlenen Büyükler Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Yozgat’ta gerçekleştirilen şampiyonaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Ahmet Ömre Türe eşliğinde 15 sporcuyla katılan Karaman kuşak takımı, 55 kilo kategorisinde Hamza Esat Kurtlu ve 60 kilo kategorisinde İsmail Ortapınar ile bronz madalya sahibi oldu. Gösterdikleri performansla göz dolduran iki sporcu, aynı zamanda milli takım kampına davet edilme hakkı kazandı. Başarılarıyla Karaman’ı gururlandıran sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz , yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada elde ettikleri başarılar, bizleri son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Gençlerimizin azmi ve disiplinli çalışmaları başarıyı da beraberinde getiriyor. Bu başarıda emeği geçen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini yürekten tebrik ediyorum. Sporcularımıza bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyorum,” ifadelerine yer verdi.
Karaman kuşak güreşi takımı sporcuları Hamza Esat Kurtlu ve İsmail Ortapınar, Yozgat’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak milli takım kampına davet edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, sporcuları tebrik etti.

Karaman kuşak güreşi takımı sporcularından Hamza Esat Kurtlu ve İsmail Ortapınar , Yozgat’ta düzenlenen Büyükler Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı.

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Yozgat’ta gerçekleştirilen şampiyonaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Ahmet Ömre Türe eşliğinde 15 sporcuyla katılan Karaman kuşak takımı, 55 kilo kategorisinde Hamza Esat Kurtlu ve 60 kilo kategorisinde İsmail Ortapınar ile bronz madalya sahibi oldu. Gösterdikleri performansla göz dolduran iki sporcu, aynı zamanda milli takım kampına davet edilme hakkı kazandı.

Başarılarıyla Karaman’ı gururlandıran sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz , yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada elde ettikleri başarılar, bizleri son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Gençlerimizin azmi ve disiplinli çalışmaları başarıyı da beraberinde getiriyor. Bu başarıda emeği geçen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini yürekten tebrik ediyorum. Sporcularımıza bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.