,, ,

İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar Evlendi!

Magazin 12.10.2024 - 10:58, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:58 3249 kez okundu.
 

İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar Evlendi!

İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar, barıştıktan sonra gizlice nikah masasına oturdu. Çiftin düğün tarihi ise 28 Ekim olarak belirlendi. Hayranları sevinçte!
34 yaşındaki ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ve iş insanı Ural Kaspar cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde barışan çift, gizlice nikah masasına oturdu. Düğün tarihi ise 28 Ekim olarak belirlendi. 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi kazanan İrem Helvacıoğlu , Ural Kaspar ile bir süre önce aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkisi hakkında konuşan Helvacıoğlu, "Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural’ın restoranında tanıştık. Şimdi iyiyiz, mutluyuz," ifadelerini kullanmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çift, Ekim ayında evlilik kararı aldıktan sonra sessiz sedasız nikah kıydı. İkili, düğünlerini ise ay sonunda gerçekleştirecek. Hayranları, çiftin mutluluğunu büyük bir sevinçle karşılıyor.
İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar, barıştıktan sonra gizlice nikah masasına oturdu. Çiftin düğün tarihi ise 28 Ekim olarak belirlendi. Hayranları sevinçte!

34 yaşındaki ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ve iş insanı Ural Kaspar cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde barışan çift, gizlice nikah masasına oturdu. Düğün tarihi ise 28 Ekim olarak belirlendi.

'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi kazanan İrem Helvacıoğlu , Ural Kaspar ile bir süre önce aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkisi hakkında konuşan Helvacıoğlu, "Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural’ın restoranında tanıştık. Şimdi iyiyiz, mutluyuz," ifadelerini kullanmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çift, Ekim ayında evlilik kararı aldıktan sonra sessiz sedasız nikah kıydı. İkili, düğünlerini ise ay sonunda gerçekleştirecek. Hayranları, çiftin mutluluğunu büyük bir sevinçle karşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.