,, ,

Funda Arar, Kadın Cinayetlerine Tepki Gösterdi: "Yasalar Caydırıcı Değil"

Magazin 12.10.2024 - 11:03, Güncelleme: 12.10.2024 - 11:03 3221 kez okundu.
 

Funda Arar, Kadın Cinayetlerine Tepki Gösterdi: "Yasalar Caydırıcı Değil"

Funda Arar, artan kadın cinayetlerine tepki gösterdi. Yasaların yetersizliğine dikkat çekerek, “Daha güçlü yasalar gerekli” dedi. Merhamet duygusunun azalması endişe verici!
Ünlü sanatçı Funda Arar , son dönemlerde artan kadın cinayetlerine dair tepkisini açık bir şekilde ifade etti. Yasaların yeterince caydırıcı olmadığını ve bu durumun suçluları teşvik ettiğini vurgulayan Arar, “İnsanlığımızı mı yitirdik, ne yaptık? Meclis’in toplanıp bu konuyla ilgili çok özel kararlar ve yasalar çıkarması lazım. İnsanların merhamet duygusu kalmadı,” dedi. Kadın cinayetlerinin önlenmesi için daha güçlü yasaların gerekliliğine dikkat çeken Arar, “Sizce hadım cezası caydırıcı olur mu?” sorusuna da yanıt verdi. Sanatçı, “Bu yüzyılda zannetmiyorum. Ama ömür boyu içeride kalmaları gerekiyor. Biz sosyal medya üzerinden paylaşım yapıyoruz ama elimizden gelenler belli. Ben oturup kanun yazamam,” şeklinde konuştu. Funda Arar, toplumda merhamet duygusunun azalmasının da altını çizerken, bu sorunla ilgili daha aktif bir mücadelenin şart olduğunu belirtti.
Funda Arar, artan kadın cinayetlerine tepki gösterdi. Yasaların yetersizliğine dikkat çekerek, “Daha güçlü yasalar gerekli” dedi. Merhamet duygusunun azalması endişe verici!

Ünlü sanatçı Funda Arar , son dönemlerde artan kadın cinayetlerine dair tepkisini açık bir şekilde ifade etti. Yasaların yeterince caydırıcı olmadığını ve bu durumun suçluları teşvik ettiğini vurgulayan Arar, “İnsanlığımızı mı yitirdik, ne yaptık? Meclis’in toplanıp bu konuyla ilgili çok özel kararlar ve yasalar çıkarması lazım. İnsanların merhamet duygusu kalmadı,” dedi.

Kadın cinayetlerinin önlenmesi için daha güçlü yasaların gerekliliğine dikkat çeken Arar, “Sizce hadım cezası caydırıcı olur mu?” sorusuna da yanıt verdi. Sanatçı, “Bu yüzyılda zannetmiyorum. Ama ömür boyu içeride kalmaları gerekiyor. Biz sosyal medya üzerinden paylaşım yapıyoruz ama elimizden gelenler belli. Ben oturup kanun yazamam,” şeklinde konuştu.

Funda Arar, toplumda merhamet duygusunun azalmasının da altını çizerken, bu sorunla ilgili daha aktif bir mücadelenin şart olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.