,, ,

A Milli Takım, Arda Güler'in Performansıyla Karadağ'ı Geçti

Spor 12.10.2024 - 11:10, Güncelleme: 12.10.2024 - 11:11 3656 kez okundu.
 

A Milli Takım, Arda Güler'in Performansıyla Karadağ'ı Geçti

A Milli Takım, Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Arda Güler'in performansı İspanyol basınında geniş yer buldu.
A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 4'ün 3. haftasında Karadağ'ı İrfan Can Kahveci 'nin golüyle 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası İspanyol basını, genç yetenek Arda Güler ’in performansına ve sergilediği şık hareketlere dikkat çekti. Karadağ karşısında yaptığı çalımla rakibini etkisiz hale getiren Arda Güler, İspanyol haber sitelerinde geniş yer buldu. AS gazetesinin internet sitesinde "Arda Güler, rakibini gözlerini ovuşturmak zorunda bırakacak bir manevrayla yok etti" başlığıyla verilen haberde, Türk futbolcunun "fantastik çalımla maçın en göz kamaştırıcı hareketini yaptığı" belirtildi. Haberde, "Her oynadığında büyülü bir şey yapıyor" ifadeleri de yer aldı. Relevo gazetesinde ise "Arda Güler, Karadağ galibiyetinde Türkiye adına parladı" başlığı atıldı. Güler’in sergilediği performansın övgüyle bahsedildiği haberde, "Real Madridli oyuncunun takımının galibiyetinde muhteşem hareketleri vardı" denildi. FDP Radio’da yayınlanan bir diğer haberde, "Arda Güler, Türkiye'nin Karadağ'a karşı kazandığı zaferin şefiydi" ifadesi kullanıldı. Habere, Güler’in Uluslar Ligi maçındaki etkileyici hareketlerini içeren bir video da eklendi. Mundo Deportivo, "Lider Türkiye'nin galibiyetinde Güler parladı" başlığıyla Arda Güler’in performansını öne çıkardı ve "Real Madridli oyuncu, İrfan Can Kahveci'nin tek golüyle Karadağ'ı mağlup eden takımının zorlu mücadelesine öncülük etti" dedi.
A Milli Takım, Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Arda Güler'in performansı İspanyol basınında geniş yer buldu.

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 4'ün 3. haftasında Karadağ'ı İrfan Can Kahveci 'nin golüyle 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası İspanyol basını, genç yetenek Arda Güler ’in performansına ve sergilediği şık hareketlere dikkat çekti.

Karadağ karşısında yaptığı çalımla rakibini etkisiz hale getiren Arda Güler, İspanyol haber sitelerinde geniş yer buldu. AS gazetesinin internet sitesinde "Arda Güler, rakibini gözlerini ovuşturmak zorunda bırakacak bir manevrayla yok etti" başlığıyla verilen haberde, Türk futbolcunun "fantastik çalımla maçın en göz kamaştırıcı hareketini yaptığı" belirtildi. Haberde, "Her oynadığında büyülü bir şey yapıyor" ifadeleri de yer aldı.

Relevo gazetesinde ise "Arda Güler, Karadağ galibiyetinde Türkiye adına parladı" başlığı atıldı. Güler’in sergilediği performansın övgüyle bahsedildiği haberde, "Real Madridli oyuncunun takımının galibiyetinde muhteşem hareketleri vardı" denildi.

FDP Radio’da yayınlanan bir diğer haberde, "Arda Güler, Türkiye'nin Karadağ'a karşı kazandığı zaferin şefiydi" ifadesi kullanıldı. Habere, Güler’in Uluslar Ligi maçındaki etkileyici hareketlerini içeren bir video da eklendi.

Mundo Deportivo, "Lider Türkiye'nin galibiyetinde Güler parladı" başlığıyla Arda Güler’in performansını öne çıkardı ve "Real Madridli oyuncu, İrfan Can Kahveci'nin tek golüyle Karadağ'ı mağlup eden takımının zorlu mücadelesine öncülük etti" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.