,, ,

İstanbul Üsküdar’da Silahlı Yaralama Olayı: 2 Şüpheli Yaralı

Gündem 23.10.2024 - 11:55, Güncelleme: 23.10.2024 - 11:55 1628 kez okundu.
 

İstanbul Üsküdar’da Silahlı Yaralama Olayı: 2 Şüpheli Yaralı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 Ekim 2024 tarihinde Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesi Söğütlü Çayır Caddesi’nde gerçekleşen silahlı yaralama olayı hakkında bilgi verdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 Ekim 2024 tarihinde Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesi Söğütlü Çayır Caddesi ’nde meydana gelen silahlı yaralama olayı ile ilgili açıklama yaptı. Olayda, iki şüpheli şahıs tarafından görevli bir polis memuruna Y.T.O. isimli şüpheli tarafından çekiçle saldırıda bulunuldu. Saldırı sonucunda polis memurunun kafasından yaralandığı bildirildi. Ardından şüphelilerden K.O., silah çıkararak araç kapısını açıp ateş etti. Bu duruma müdahale eden diğer polis memuru, saldırıyı önlemek için ateş açtı. Açılan ateş sonucu Y.T.O. ve K.O. isimli şüpheli şahıslar yaralandı. Yaralı şahısların hastaneye kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili yürütülen tahkikat işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 Ekim 2024 tarihinde Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesi Söğütlü Çayır Caddesi’nde gerçekleşen silahlı yaralama olayı hakkında bilgi verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 Ekim 2024 tarihinde Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesi Söğütlü Çayır Caddesi ’nde meydana gelen silahlı yaralama olayı ile ilgili açıklama yaptı. Olayda, iki şüpheli şahıs tarafından görevli bir polis memuruna Y.T.O. isimli şüpheli tarafından çekiçle saldırıda bulunuldu.

Saldırı sonucunda polis memurunun kafasından yaralandığı bildirildi. Ardından şüphelilerden K.O., silah çıkararak araç kapısını açıp ateş etti. Bu duruma müdahale eden diğer polis memuru, saldırıyı önlemek için ateş açtı. Açılan ateş sonucu Y.T.O. ve K.O. isimli şüpheli şahıslar yaralandı.

Yaralı şahısların hastaneye kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili yürütülen tahkikat işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.