,, ,

Zonguldak'ta Bir Annenin Şefkati: Yavrularına Yemek Götüren Sokak Köpeği

Gündem 23.10.2024 - 12:10, Güncelleme: 23.10.2024 - 12:11 1433 kez okundu.
 

Zonguldak'ta Bir Annenin Şefkati: Yavrularına Yemek Götüren Sokak Köpeği

Zonguldak'ta bir sokak köpeği, restoranın önünde oturarak yavrularına yiyecek taşıyor. İşletmeci Zeynep Altunkaya, ona her gün yardım ediyor
Zonguldak ’ta, her gün düzenli olarak gittiği çarşıdaki bir restoranın önünde oturup kendisine yemek verilmesini bekleyen bir sokak köpeği , gösterdiği annelik şefkatiyle herkesi duygulandırıyor. Merkeze bağlı Meşrutiyet Mahallesi’ndeki restoranın önünde, verilen yiyecekleri yemeden yavrularına götüren bu sevimli köpek, özverili davranışlarıyla dikkat çekiyor. Restoranın işletmecisi Zeynep Altunkaya , köpeğin yavrularını besleyebilmesi için her gün ona torba dolusu yiyecek bırakıyor. Altunkaya, “Köpeğin yavrularını düşündüğünü görünce ona yardım etmek istedim. Onun mutluluğu benim için önemli,” diyerek bu güzel davranışının arkasındaki sebebi ifade etti. Köpeğin yavrularına yemek götürdüğü anlar, sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişinin ilgisini çekti. İç ısıtan görüntüleri izleyenler, restoran işletmecisi Altunkaya’yı bu anlamlı davranışından ötürü tebrik ediyor. Bu olay, sokak hayvanlarının yaşamına duyulan duyarlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Zonguldak'ta bir sokak köpeği, restoranın önünde oturarak yavrularına yiyecek taşıyor. İşletmeci Zeynep Altunkaya, ona her gün yardım ediyor

Zonguldak ’ta, her gün düzenli olarak gittiği çarşıdaki bir restoranın önünde oturup kendisine yemek verilmesini bekleyen bir sokak köpeği , gösterdiği annelik şefkatiyle herkesi duygulandırıyor. Merkeze bağlı Meşrutiyet Mahallesi’ndeki restoranın önünde, verilen yiyecekleri yemeden yavrularına götüren bu sevimli köpek, özverili davranışlarıyla dikkat çekiyor.

Restoranın işletmecisi Zeynep Altunkaya , köpeğin yavrularını besleyebilmesi için her gün ona torba dolusu yiyecek bırakıyor. Altunkaya, “Köpeğin yavrularını düşündüğünü görünce ona yardım etmek istedim. Onun mutluluğu benim için önemli,” diyerek bu güzel davranışının arkasındaki sebebi ifade etti.

Köpeğin yavrularına yemek götürdüğü anlar, sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişinin ilgisini çekti. İç ısıtan görüntüleri izleyenler, restoran işletmecisi Altunkaya’yı bu anlamlı davranışından ötürü tebrik ediyor. Bu olay, sokak hayvanlarının yaşamına duyulan duyarlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.