,, ,

İbrahim Tatlıses'ten Oğluna Övgü ve Kızıyla İlgili Sert Açıklamalar

Magazin 24.10.2024 - 10:44, Güncelleme: 24.10.2024 - 10:44 1687 kez okundu.
 

İbrahim Tatlıses'ten Oğluna Övgü ve Kızıyla İlgili Sert Açıklamalar

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’ya övgü dolu sözler sarf ederken, miras tartışması yaşadığı kızı Dilan Çıtak hakkında sert açıklamalarda bulundu: Dördüncüyü saymıyorum.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses , oğlu İdo Tatlıses ve eski hayat arkadaşı Derya Tuna ile Zekeriyaköy 'de kahvaltı yaptı. Keyifli anların yaşandığı buluşmada, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar verdi. İdo’nun, “Adamlığı babamdan öğrendim” sözleri hatırlatılınca, Tatlıses oğluna övgü dolu sözler söyledi: "Adam olduğu için öğrenmiş. İdo adamdır." Kızı Dilan Çıtak’a Sert Sözler: “Üç Kızım Var, Dördüncüyü Saymıyorum” Tatlıses, miras yüzünden küslük yaşadığı kızı Dilan Çıtak hakkında da sert ifadeler kullandı. Ünlü sanatçı, “Üç kızım var. Dördüncüyü saymıyorum. Hiçbiri ahlaksız değil. Ben tüm evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç. Ben babamdan bir şey getirmedim, Allah verdi” diyerek aralarındaki gerginliği gözler önüne serdi. "Herkesi İfşa Edeceğim" 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, hayatındaki zorluklara da değinerek, çalışmaya devam ettiğini belirtti: “72 yaşındayım, hâlâ köpek gibi çalışıyorum. Kim benim paramı çalıyorsa, bana kötülük yapıyorsa Allah onların başına versin. Urfa’ya gidip geldikten sonra bir basın toplantısı yapacağım ve herkesi ifşa edeceğim” dedi. "Ben Tarihim" Tatlıses, hayatının filme uyarlanmasıyla ilgili de konuştu: “Müslüm Gürses’in hayatında ben vardım ama filmde yokum. Benim hayatım öyle bir saatlik, bir dönemlik değil. Beş döneme sığmaz. Ben tarih istemem, ben tarihim.” İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasındaki gerginlik, Bodrum’da oturduğu ev için kira talebinde bulunmasıyla başlamıştı. Baba-kız arasındaki tartışma ekranlara taşınınca aralarındaki bağlar tamamen kopmuştu.
İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’ya övgü dolu sözler sarf ederken, miras tartışması yaşadığı kızı Dilan Çıtak hakkında sert açıklamalarda bulundu: Dördüncüyü saymıyorum.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses , oğlu İdo Tatlıses ve eski hayat arkadaşı Derya Tuna ile Zekeriyaköy 'de kahvaltı yaptı. Keyifli anların yaşandığı buluşmada, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar verdi. İdo’nun, “Adamlığı babamdan öğrendim” sözleri hatırlatılınca, Tatlıses oğluna övgü dolu sözler söyledi: "Adam olduğu için öğrenmiş. İdo adamdır."

Kızı Dilan Çıtak’a Sert Sözler: “Üç Kızım Var, Dördüncüyü Saymıyorum”

Tatlıses, miras yüzünden küslük yaşadığı kızı Dilan Çıtak hakkında da sert ifadeler kullandı. Ünlü sanatçı, “Üç kızım var. Dördüncüyü saymıyorum. Hiçbiri ahlaksız değil. Ben tüm evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç. Ben babamdan bir şey getirmedim, Allah verdi” diyerek aralarındaki gerginliği gözler önüne serdi.

"Herkesi İfşa Edeceğim"

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, hayatındaki zorluklara da değinerek, çalışmaya devam ettiğini belirtti: “72 yaşındayım, hâlâ köpek gibi çalışıyorum. Kim benim paramı çalıyorsa, bana kötülük yapıyorsa Allah onların başına versin. Urfa’ya gidip geldikten sonra bir basın toplantısı yapacağım ve herkesi ifşa edeceğim” dedi.

"Ben Tarihim"

Tatlıses, hayatının filme uyarlanmasıyla ilgili de konuştu: “Müslüm Gürses’in hayatında ben vardım ama filmde yokum. Benim hayatım öyle bir saatlik, bir dönemlik değil. Beş döneme sığmaz. Ben tarih istemem, ben tarihim.”

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasındaki gerginlik, Bodrum’da oturduğu ev için kira talebinde bulunmasıyla başlamıştı. Baba-kız arasındaki tartışma ekranlara taşınınca aralarındaki bağlar tamamen kopmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.