,, ,

Çağla Şıkel, Sağlık Sorunu Nedeniyle Spora Veda Etti

Magazin 24.10.2024 - 10:47, Güncelleme: 24.10.2024 - 10:47 1736 kez okundu.
 

Çağla Şıkel, Sağlık Sorunu Nedeniyle Spora Veda Etti

Çağla Şıkel, kalça eklemindeki ciddi sorun nedeniyle sporu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı: "Hayat tarafından durduruldum, fizik tedavi görüyorum.
Yıllardır düzenli spor yaparak kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Çağla Şıkel , yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle sporu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Ceyda Düvenci 'nin programına konuk olan Şıkel, kalça eklemlerindeki ciddi sorun nedeniyle egzersiz yapmayı sonlandırdığını anlattı. "Sporu Bırakmak Zorunda Kaldım" Uzun süredir yoğun egzersizlerle formunu koruyan Çağla Şıkel, kalça kemiğinde geri dönüşü olmayan bir problem yaşadığını ve bu sebeple spora veda etmek zorunda kaldığını söyledi. Şıkel, “Kalça eklemlerime başka hiçbir yük bindirmemem gerekiyor” dedi. "Hayat Tarafından Durduruldum" Yıllardır sporu hayatının bir parçası haline getiren Şıkel, rahatsızlığı nedeniyle fizik tedavi gördüğünü belirtti. Duygularını şu sözlerle paylaştı: “Hayat tarafından durduruldum. Oyuncağım elimden alınmış gibi hissettim. Şimdi fizik tedavi görüyorum ve kalça eklemlerime yük bindirmeden yaşamaya çalışıyorum.” "Oğlumun Ergenlik Döneminde Cinnet Geçirdim" Şıkel, oğlunun ergenlik döneminde yaşadığı zorluklardan da bahsetti. Espirili bir dille, “Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Ama çocuğum bilgisayar oynamaya devam etti, ben de gidip elime atel taktırdım” diyerek yaşadığı deneyimi anlattı. Fiziği ve yaşam tarzıyla hayran kitlesini etkilemeye devam eden Çağla Şıkel , sosyal medya hesaplarından paylaştığı cesur pozlarıyla da beğeni topluyor.
Çağla Şıkel, kalça eklemindeki ciddi sorun nedeniyle sporu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı: "Hayat tarafından durduruldum, fizik tedavi görüyorum.

Yıllardır düzenli spor yaparak kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Çağla Şıkel , yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle sporu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Ceyda Düvenci 'nin programına konuk olan Şıkel, kalça eklemlerindeki ciddi sorun nedeniyle egzersiz yapmayı sonlandırdığını anlattı.

"Sporu Bırakmak Zorunda Kaldım"

Uzun süredir yoğun egzersizlerle formunu koruyan Çağla Şıkel, kalça kemiğinde geri dönüşü olmayan bir problem yaşadığını ve bu sebeple spora veda etmek zorunda kaldığını söyledi. Şıkel, “Kalça eklemlerime başka hiçbir yük bindirmemem gerekiyor” dedi.

"Hayat Tarafından Durduruldum"

Yıllardır sporu hayatının bir parçası haline getiren Şıkel, rahatsızlığı nedeniyle fizik tedavi gördüğünü belirtti. Duygularını şu sözlerle paylaştı: “Hayat tarafından durduruldum. Oyuncağım elimden alınmış gibi hissettim. Şimdi fizik tedavi görüyorum ve kalça eklemlerime yük bindirmeden yaşamaya çalışıyorum.”

"Oğlumun Ergenlik Döneminde Cinnet Geçirdim"

Şıkel, oğlunun ergenlik döneminde yaşadığı zorluklardan da bahsetti. Espirili bir dille, “Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Ama çocuğum bilgisayar oynamaya devam etti, ben de gidip elime atel taktırdım” diyerek yaşadığı deneyimi anlattı.

Fiziği ve yaşam tarzıyla hayran kitlesini etkilemeye devam eden Çağla Şıkel , sosyal medya hesaplarından paylaştığı cesur pozlarıyla da beğeni topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.