,, ,

Emrah'ın Oğullarıyla İlişkisi Gündemde: "Küçük Emrah" Sahnede

Magazin 24.10.2024 - 10:53, Güncelleme: 24.10.2024 - 10:56 1603 kez okundu.
 

Emrah'ın Oğullarıyla İlişkisi Gündemde: "Küçük Emrah" Sahnede

Ünlü sanatçı Emrah, son konserinde oğlu Elyesa'yı "Küçük Emrah" olarak tanıttı. Ancak, büyük oğlu Tayfun ile yaşadığı sorunlar dikkat çekti ve eleştirilere neden oldu
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, üç çocuk babası olarak özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Büyük oğlu Tayfun ile yıllardır sorunlar yaşayan Emrah, oğlu Tayfun'un düğününe bile katılmadı. Ancak diğer oğlu Elyesa ve kızı Eleysa'ya olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Son konserinde oğlu Elyesa'yı sahneye çıkararak, "Küçük Emrah" olarak tanıtması ise bazı eleştirilere neden oldu. "Küçük Emrah" Olarak Tanıtıldı Kariyerine "Küçük Emrah" adıyla başlayan ve oyunculuk ile şarkıcılığa devam eden Emrah, son konserinde sahneye yoğun bir tempoda çıkarak, oğlu Elyesa ile dikkatleri üzerine çekti. Emrah , Elyesa'yı sahneye çıkararak, "Küçük Emrah" diye tanıttı; bu durum, babalığına dair eleştirileri de beraberinde getirdi. Tayfun ile Aralarındaki Sorunlar Devam Ediyor Emrah'ın yıllardır görüşmediği büyük oğlu Tayfun Erdoğan, Ebru Çolak ile ilişkisinden doğmuş ve yeni bir hayat kurmuştu. Tayfun, Eda İrap ile evlenirken, çiftin nikah şahidi ise Yeşilçam’ın usta ismi Nuri Alço oldu. Emrah'ın Tayfun ile yaşadığı sorunlar ve sahnedeki tavırları, magazin dünyasında tartışmalara neden olmaya devam ediyor.
Ünlü sanatçı Emrah, son konserinde oğlu Elyesa'yı "Küçük Emrah" olarak tanıttı. Ancak, büyük oğlu Tayfun ile yaşadığı sorunlar dikkat çekti ve eleştirilere neden oldu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, üç çocuk babası olarak özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Büyük oğlu Tayfun ile yıllardır sorunlar yaşayan Emrah, oğlu Tayfun'un düğününe bile katılmadı. Ancak diğer oğlu Elyesa ve kızı Eleysa'ya olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Son konserinde oğlu Elyesa'yı sahneye çıkararak, "Küçük Emrah" olarak tanıtması ise bazı eleştirilere neden oldu.

"Küçük Emrah" Olarak Tanıtıldı

Kariyerine "Küçük Emrah" adıyla başlayan ve oyunculuk ile şarkıcılığa devam eden Emrah, son konserinde sahneye yoğun bir tempoda çıkarak, oğlu Elyesa ile dikkatleri üzerine çekti. Emrah , Elyesa'yı sahneye çıkararak, "Küçük Emrah" diye tanıttı; bu durum, babalığına dair eleştirileri de beraberinde getirdi.

Tayfun ile Aralarındaki Sorunlar Devam Ediyor

Emrah'ın yıllardır görüşmediği büyük oğlu Tayfun Erdoğan, Ebru Çolak ile ilişkisinden doğmuş ve yeni bir hayat kurmuştu. Tayfun, Eda İrap ile evlenirken, çiftin nikah şahidi ise Yeşilçam’ın usta ismi Nuri Alço oldu. Emrah'ın Tayfun ile yaşadığı sorunlar ve sahnedeki tavırları, magazin dünyasında tartışmalara neden olmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.