,, ,

Bursa’da Göz Kamaştıran Gelinlik Defilesi: Filiz Çekil'in 2025 Koleksiyonu

Moda 24.10.2024 - 12:00, Güncelleme: 24.10.2024 - 12:00 1364 kez okundu.
 

Bursa’da Göz Kamaştıran Gelinlik Defilesi: Filiz Çekil'in 2025 Koleksiyonu

Bursa'da ünlü gelinlik tasarımcısı Filiz Çekil'in 2025 koleksiyonu muhteşem bir defileyle tanıtıldı. Modeller, "Türk melekleri" olarak podyumda kanatlandı
Türk podyumlarının en iyi modelleri, Bursa'da düzenlenen muhteşem bir defilede bir araya geldi. Ünlü gelinlik tasarımcısı Filiz Çekil 'in 2025 gelinlik koleksiyonu, göz alıcı bir şovla tanıtıldı. Bursa'da gerçekleşen görkemli etkinlikte, Özge Ulusoy , Şevval Şahin , Buse İskenderoğlu , Hande Uluğ ve Ivana Sert , podyumda “Türk melekleri” olarak adeta kanatlandılar. Yurtdışından özel olarak getirilen danteller ve taşların kullanıldığı 45 parçalık koleksiyon, 6 ay süren titiz bir çalışmanın ürünüydü. Filiz Çekil, defilenin koreografileri Serkan Duman ve Gökhan Duman’a teşekkür etti. Dünyaca ünlü Victoria’s Secret defilesinin hemen ardından gerçekleşen bu gelinlik şovu, göz kamaştıran görüntülerle doluydu. Podyuma çıkan modeller, “Biz de Türk melekleriyiz” mesajını güçlü bir şekilde verdiler. Defilenin ardından duygularını paylaşan Özge Ulusoy , “Kariyerimde sayısız gelinlik giydim ama bugün giydiğim en güzellerinden biriydi. Bir model olarak podyumda gelinlik giymenin verdiği heyecan hep başka oluyor” dedi. Şevval Şahin ise, kendisi gibi Türkiye güzeli olan yakın arkadaşı Buse İskenderoğlu’yla podyuma çıkmanın mutluluğunu vurgulayarak, “Türkiye güzellerinin tartışıldığı bir ortamda ‘Miss Turkey’ unvanını taşımak benim için hep gurur oldu” ifadesini kullandı. Defilenin sonunda ünlü sanatçı Mustafa Ceceli , izleyicilere muhteşem bir konserle unutulmaz anlar yaşattı. Bu etkileyici etkinlik, Bursa’da modanın ve güzelliğin bir araya geldiği bir şölen oldu.
Bursa'da ünlü gelinlik tasarımcısı Filiz Çekil'in 2025 koleksiyonu muhteşem bir defileyle tanıtıldı. Modeller, "Türk melekleri" olarak podyumda kanatlandı

Türk podyumlarının en iyi modelleri, Bursa'da düzenlenen muhteşem bir defilede bir araya geldi. Ünlü gelinlik tasarımcısı Filiz Çekil 'in 2025 gelinlik koleksiyonu, göz alıcı bir şovla tanıtıldı.

Bursa'da gerçekleşen görkemli etkinlikte, Özge Ulusoy , Şevval Şahin , Buse İskenderoğlu , Hande Uluğ ve Ivana Sert , podyumda “Türk melekleri” olarak adeta kanatlandılar. Yurtdışından özel olarak getirilen danteller ve taşların kullanıldığı 45 parçalık koleksiyon, 6 ay süren titiz bir çalışmanın ürünüydü. Filiz Çekil, defilenin koreografileri Serkan Duman ve Gökhan Duman’a teşekkür etti.

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret defilesinin hemen ardından gerçekleşen bu gelinlik şovu, göz kamaştıran görüntülerle doluydu. Podyuma çıkan modeller, “Biz de Türk melekleriyiz” mesajını güçlü bir şekilde verdiler.

Defilenin ardından duygularını paylaşan Özge Ulusoy , “Kariyerimde sayısız gelinlik giydim ama bugün giydiğim en güzellerinden biriydi. Bir model olarak podyumda gelinlik giymenin verdiği heyecan hep başka oluyor” dedi. Şevval Şahin ise, kendisi gibi Türkiye güzeli olan yakın arkadaşı Buse İskenderoğlu’yla podyuma çıkmanın mutluluğunu vurgulayarak, “Türkiye güzellerinin tartışıldığı bir ortamda ‘Miss Turkey’ unvanını taşımak benim için hep gurur oldu” ifadesini kullandı.

Defilenin sonunda ünlü sanatçı Mustafa Ceceli , izleyicilere muhteşem bir konserle unutulmaz anlar yaşattı. Bu etkileyici etkinlik, Bursa’da modanın ve güzelliğin bir araya geldiği bir şölen oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.