,, ,

Şahsenem ve Avukat Abdullah Yılmaz Halkı Bilgilendirdi

Gündem 25.10.2024 - 10:20, Güncelleme: 25.10.2024 - 10:20 1506 kez okundu.
 

Şahsenem ve Avukat Abdullah Yılmaz Halkı Bilgilendirdi

Haber Caddesi TV'de "Şahsenem ve Abdullah Yılmaz ile Hukuk Sohbetleri", telefonda dolandırıcılık yöntemlerini deşifre ederek halkı bu konuda bilinçlendirmeye devam ediyor
"Haber Caddesi TV'de " her çarşamba yayınlanan  "Şahsenem ve Abdullah Yılmaz ile birlikte hukuk Sohbetleri" televizyon programında, halkı sistemli bir sekilde telefonla dolandıran  insanların dolandırma yöntemlerini deşifre etti. Halkı bu konuda uyaran ve bilgilendiren tekevizyon programı   Haber Caddesi TV'de her çarşamba saat 14.00'da yayınlanacak.  Bu programın 9 ci  bölümünde," İcra takibi altında telefonla vatandaşların taciz edilmesi " konusu işlendi.  Dolandırıcılar vatandaşı icra takibi olmadığı halde telefonla arayıp en çok şu sözlerle  dolandirmaktadır. 1. Hacize geleceğiz ve evinizin kapısı çilingirle açılacak, bu sırada arka fondan polis telsizi  dinletmek. 2.  Borcunuz 10 katına çıkarılacağının söylenmesi. 3.  Hakkinizda yakalama kararı  çıkarılacağının söylenmesi . 4 .Yurt dışına çıkma yasağı konulacağının söylenmesi . 5 .Hapis kararı çıktığının söylenmesi.  6 .Çocuğunuzun okuluna yazı gönderileceği . 7.Tüm komşu ve akrabalara rezil edileceklerinin söylenmesi . 8 .Evin tamamen boşaltılacağının söylenmesi.  9 .Dahası ikna etmek için  küfürlere kadar varan konuşmalar yapmaları şeklinde.. Başarılı Avukat Abdullah Yılmaz programda" Bu tür  konuşmaların yasa dışı olup bu  gibi durumlarda halkımızın dolandırıcıların oyunlarına gelmemeleri için şu uyarıda bulundu.. Vatandaşlarımız  hakkında icra takibi  olup olmadığını net öğrenmek için mutlaka e-devlete girip bilgilenmelerinin daha doğru olacağını söyledi.Şahsenem ve Abdullah Yılmaz ile hukuk sohbetleri programı halkımızı kanunlar konusunda  ve dolandırıcılık  konusunda tedbirli olmak için bilgilendirmeye bilinçlendirmeye devam ediyor.
Haber Caddesi TV'de "Şahsenem ve Abdullah Yılmaz ile Hukuk Sohbetleri", telefonda dolandırıcılık yöntemlerini deşifre ederek halkı bu konuda bilinçlendirmeye devam ediyor

"Haber Caddesi TV'de " her çarşamba yayınlanan  " Şahsenem ve Abdullah Yılmaz ile birlikte hukuk Sohbetleri" televizyon programında, halkı sistemli bir sekilde telefonla dolandıran  insanların dolandırma yöntemlerini deşifre etti. Halkı bu konuda uyaran ve bilgilendiren tekevizyon programı
  Haber Caddesi TV'de her çarşamba saat 14.00'da yayınlanacak.  Bu programın 9 ci  bölümünde," İcra takibi altında telefonla vatandaşların taciz edilmesi " konusu işlendi.
 Dolandırıcılar vatandaşı icra takibi olmadığı halde telefonla arayıp en çok şu sözlerle  dolandirmaktadır.
1. Hacize geleceğiz ve evinizin kapısı çilingirle açılacak, bu sırada arka fondan polis telsizi  dinletmek.
2.  Borcunuz 10 katına çıkarılacağının söylenmesi.
3.  Hakkinizda yakalama kararı  çıkarılacağının söylenmesi .
4 .Yurt dışına çıkma yasağı konulacağının söylenmesi .
5 .Hapis kararı çıktığının söylenmesi.
 6 .Çocuğunuzun okuluna yazı gönderileceği .
7.Tüm komşu ve akrabalara rezil edileceklerinin söylenmesi .
8 .Evin tamamen boşaltılacağının söylenmesi.
 9 .Dahası ikna etmek için  küfürlere kadar varan konuşmalar yapmaları şeklinde..

Başarılı Avukat Abdullah Yılmaz programda" Bu tür  konuşmaların yasa dışı olup bu  gibi durumlarda halkımızın dolandırıcıların oyunlarına gelmemeleri için şu uyarıda bulundu.. Vatandaşlarımız  hakkında icra takibi  olup olmadığını net öğrenmek için mutlaka e-devlete girip bilgilenmelerinin daha doğru olacağını söyledi. Şahsenem ve Abdullah Yılmaz ile hukuk sohbetleri programı halkımızı kanunlar konusunda  ve dolandırıcılık  konusunda tedbirli olmak için bilgilendirmeye bilinçlendirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.