,, ,

Shane Larkin'in Sakatlık Durumu Hakkında Anadolu Efes'ten Açıklama

Spor 25.10.2024 - 15:20, Güncelleme: 25.10.2024 - 15:20 1366 kez okundu.
 

Shane Larkin'in Sakatlık Durumu Hakkında Anadolu Efes'ten Açıklama

Shane Larkin, Olimpia Milano maçında sakatlanarak 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. Tedavi süreci ve rehabilitasyon çalışmaları başladı.
Anadolu Efes ’in başarılı oyuncusu Shane Larkin , Olimpia Milano ile oynanan karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Larkin’in ayağı, Nikola Mirotic 'in ayağının altında kalarak burkuldu ve sağ ayak bileğinde ciddi bir zedelenme meydana geldi. Anadolu Efes, Shane Larkin'in sakatlığıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kulübün yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Dün oynanan maçta sağ ayak bileğinde burkulma yaşayan kaptan Shane Larkin ’in yapılan tetkikleri sonucu, yumuşak doku zedelenmesi ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Tedavisine hızla başlanmıştır." Ayrıca takım doktoru Uğur Diliçıkık , yıldız oyuncunun 3-4 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağını belirtti. Larkin’in bu süreçte tedavisine devam edilecek ve rehabilitasyon süreci yakından takip edilecek. Anadolu Efes, Larkin’in bir an önce sağlığına kavuşarak sahalara dönmesi için çalışmalara başladığını duyurdu.
Shane Larkin, Olimpia Milano maçında sakatlanarak 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. Tedavi süreci ve rehabilitasyon çalışmaları başladı.

Anadolu Efes ’in başarılı oyuncusu Shane Larkin , Olimpia Milano ile oynanan karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Larkin’in ayağı, Nikola Mirotic 'in ayağının altında kalarak burkuldu ve sağ ayak bileğinde ciddi bir zedelenme meydana geldi.

Anadolu Efes, Shane Larkin'in sakatlığıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kulübün yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Dün oynanan maçta sağ ayak bileğinde burkulma yaşayan kaptan Shane Larkin ’in yapılan tetkikleri sonucu, yumuşak doku zedelenmesi ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Tedavisine hızla başlanmıştır."

Ayrıca takım doktoru Uğur Diliçıkık , yıldız oyuncunun 3-4 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağını belirtti. Larkin’in bu süreçte tedavisine devam edilecek ve rehabilitasyon süreci yakından takip edilecek.

Anadolu Efes, Larkin’in bir an önce sağlığına kavuşarak sahalara dönmesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.