,, ,

Batı Karadeniz Havzası Su Kurulu Toplantısı Emirgan Otel'de Yapıldı

Gündem 25.10.2024 - 15:48, Güncelleme: 25.10.2024 - 15:48 1298 kez okundu.
 

Batı Karadeniz Havzası Su Kurulu Toplantısı Emirgan Otel'de Yapıldı

Zonguldak Valisi başkanlığında yapılan Batı Karadeniz Havzası Su Kurulu Toplantısı’nda taşkın, kuraklık ve su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi ele alındı.
Batı Karadeniz Havzası Su Kurulu Toplantısı, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu 'nun başkanlığında Emirgan Otel 'de gerçekleştirildi. Toplantıya Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaarslan , Bartın , Bolu , Çankırı , Düzce , Karabük , Kastamonu , Sinop ve Sakarya valiliklerinden ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, Batı Karadeniz Havzası'na yönelik taşkın, kuraklık, nehir havza yönetimi ve havza koruma eylem planları gibi havza ölçekli projeler ele alındı. Yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Ayrıca Ulusal Su Verimliliği Seferberliği kapsamında bilgilendirmeler yapıldı ve bölgedeki su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi için gerekli tedbirlerin önemi vurgulandı. Toplantı, katılımcıların görüş alışverişi ve değerlendirmeleriyle sona erdi.
Zonguldak Valisi başkanlığında yapılan Batı Karadeniz Havzası Su Kurulu Toplantısı’nda taşkın, kuraklık ve su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi ele alındı.

Batı Karadeniz Havzası Su Kurulu Toplantısı, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu 'nun başkanlığında Emirgan Otel 'de gerçekleştirildi. Toplantıya Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaarslan , Bartın , Bolu , Çankırı , Düzce , Karabük , Kastamonu , Sinop ve Sakarya valiliklerinden ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Batı Karadeniz Havzası'na yönelik taşkın, kuraklık, nehir havza yönetimi ve havza koruma eylem planları gibi havza ölçekli projeler ele alındı. Yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Ayrıca Ulusal Su Verimliliği Seferberliği kapsamında bilgilendirmeler yapıldı ve bölgedeki su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi için gerekli tedbirlerin önemi vurgulandı.

Toplantı, katılımcıların görüş alışverişi ve değerlendirmeleriyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.