,, ,

İrem Derici Çeşme'de Sahne Aldı: Aşkın Tarifini Hayranına Sordu

Magazin 29.07.2024 - 10:38, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:38 8972+ kez okundu.
 

İrem Derici Çeşme'de Sahne Aldı: Aşkın Tarifini Hayranına Sordu

İrem Derici, Çeşme’de sahne alarak unutulmaz bir gece yaşattı. Esprili tavırları ve dans şovlarıyla dikkat çeken Derici, sevilen şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu.
Bir süredir Gökhan Fırat ile dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici 'nin ilişkisi nazara gelmişti. Derici, Fırat ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmış ve onu takip etmeyi bırakmıştı. İkilinin barıştığına dair iddialar ortaya atılsa da, Derici bu dedikoduları yalanlamıştı. Unutulmaz Bir Gece İrem Derici , önceki akşam Çeşme 'de sahne alarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Esprili tavırları ve dans şovlarıyla dikkat çeken popçu, sevilen şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Aşkın Tarifi Program boyunca seyircisiyle sık sık sohbet eden Derici, bir hayranını sahneye davet ederek "Aşkın tarifi nedir?" diye sordu. Hayranından "Sadakat" yanıtını alınca, "Doğru cevap" açıklamasını yaptı. Derici'nin bu interaktif ve samimi tavrı, izleyicilerden büyük alkış aldı.
İrem Derici, Çeşme’de sahne alarak unutulmaz bir gece yaşattı. Esprili tavırları ve dans şovlarıyla dikkat çeken Derici, sevilen şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Bir süredir Gökhan Fırat ile dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici 'nin ilişkisi nazara gelmişti. Derici, Fırat ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmış ve onu takip etmeyi bırakmıştı. İkilinin barıştığına dair iddialar ortaya atılsa da, Derici bu dedikoduları yalanlamıştı.

Unutulmaz Bir Gece

İrem Derici , önceki akşam Çeşme 'de sahne alarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Esprili tavırları ve dans şovlarıyla dikkat çeken popçu, sevilen şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Aşkın Tarifi

Program boyunca seyircisiyle sık sık sohbet eden Derici, bir hayranını sahneye davet ederek "Aşkın tarifi nedir?" diye sordu. Hayranından "Sadakat" yanıtını alınca, "Doğru cevap" açıklamasını yaptı. Derici'nin bu interaktif ve samimi tavrı, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.