,, ,

İrem Derici ve Yönetmen Sevgilisi Gökhan Fırat Ayrıldı!

Magazin 07.05.2024 - 10:30, Güncelleme: 07.05.2024 - 10:30 4564 kez okundu.
 

İrem Derici ve Yönetmen Sevgilisi Gökhan Fırat Ayrıldı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldı. Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni ilişkilere açık olduğunu belirtti
Ünlü şarkıcı İrem Derici , uğruna dövme yaptırdığı yönetmen sevgilisi Gökhan Fırat 'la yollarını ayırdı. İlişkisinin bittiğini sosyal medya hesabından duyuran Derici, bu ayrılığın da üzüntüye yer vermeyeceğini söyledi. Derici ve Fırat, birkaç aydır birlikteydi. Kısa süre önce de aşklarını kalıcı hale getirmek için birlikte dövme yaptırmışlardı. Ancak bu dövmeler ayrılıklarına engel olamadı. Derici, ayrılığı Hülya Avşar'ın YouTube programında yaptığı bir açıklamayla da ilişkilendirmiş gibiydi. Avşar'a programda "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülmem, üzülemem” demişti. Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle (bekar ve etrafa karışmaya hazır)" diyerek yeni ilişkilere açık olduğunu da belirtti. Derici'nin bu ayrılığı hayranlarını da üzdü. Birçok hayranı, Derici'ye moral verici mesajlar gönderdi.
Ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldı. Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni ilişkilere açık olduğunu belirtti

Ünlü şarkıcı İrem Derici , uğruna dövme yaptırdığı yönetmen sevgilisi Gökhan Fırat 'la yollarını ayırdı. İlişkisinin bittiğini sosyal medya hesabından duyuran Derici, bu ayrılığın da üzüntüye yer vermeyeceğini söyledi.

Derici ve Fırat, birkaç aydır birlikteydi. Kısa süre önce de aşklarını kalıcı hale getirmek için birlikte dövme yaptırmışlardı. Ancak bu dövmeler ayrılıklarına engel olamadı.

Derici, ayrılığı Hülya Avşar'ın YouTube programında yaptığı bir açıklamayla da ilişkilendirmiş gibiydi. Avşar'a programda "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülmem, üzülemem” demişti.

Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle (bekar ve etrafa karışmaya hazır)" diyerek yeni ilişkilere açık olduğunu da belirtti.

Derici'nin bu ayrılığı hayranlarını da üzdü. Birçok hayranı, Derici'ye moral verici mesajlar gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.