,, ,

İskenderun’da İnşaat Kazası: 2 İşçi Yüksekten Düştü

Gündem 04.10.2024 - 15:44, Güncelleme: 04.10.2024 - 15:44 2078 kez okundu.
 

İskenderun’da İnşaat Kazası: 2 İşçi Yüksekten Düştü

E-5 Karayolu’nda Devlet Demir Yolları karşısında inşaatta çalışan iki işçi yüksekten düştü, biri ağır yaralandı
E-5 Karayolu üzerinde, Devlet Demir Yolları karşısında bulunan bir inşaatta korkutan bir kaza meydana geldi. Liya Marin Sitesi 'nin yan tarafında çalışmakta olan iki işçi, dengesini kaybederek yüksekten düştü. Kazanın ardından, işçilerden biri kanlar içinde yerde hareketsiz kaldı. Diğer işçinin ise ayağının kırıldığı tespit edildi. Olay yerinde bulunan çevre sakinleri, durumu hızla sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı işçilere ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, durumu ağır olan işçi hastaneye sevk edildi. İnşaat alanında yaşanan bu kaza, bölgedeki vatandaşları endişelendirirken, işçilerin durumuyla ilgili yetkililerden gelecek açıklama bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
E-5 Karayolu’nda Devlet Demir Yolları karşısında inşaatta çalışan iki işçi yüksekten düştü, biri ağır yaralandı

E-5 Karayolu üzerinde, Devlet Demir Yolları karşısında bulunan bir inşaatta korkutan bir kaza meydana geldi. Liya Marin Sitesi 'nin yan tarafında çalışmakta olan iki işçi, dengesini kaybederek yüksekten düştü.

Kazanın ardından, işçilerden biri kanlar içinde yerde hareketsiz kaldı. Diğer işçinin ise ayağının kırıldığı tespit edildi. Olay yerinde bulunan çevre sakinleri, durumu hızla sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı işçilere ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, durumu ağır olan işçi hastaneye sevk edildi.

İnşaat alanında yaşanan bu kaza, bölgedeki vatandaşları endişelendirirken, işçilerin durumuyla ilgili yetkililerden gelecek açıklama bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.