,, ,

İsmail Yıldırım Kimdir?

Kimdir 22.10.2024 - 10:18, Güncelleme: 22.10.2024 - 10:21 1413 kez okundu.
 

İsmail Yıldırım Kimdir?

İsmail Yıldırım Kimdir?
Ankara Şereflikoçhisar nüfusuna kayıtlı olan İsmail Yıldırım , eğitim ve kariyer hayatını baştan sona Ankara’da sürdürmüş bir finans profesyonelidir. İlkokul, lise ve üniversite eğitimlerini Ankara’da tamamladıktan sonra, 2018 yılında Gazi Üniversitesi Ekonometri bölümünden yüksek lisans derecesi ile bölüm birincisi olarak mezun olmuştur. 2019 yılında ise Ankara’nın en genç mali müşavirlerinden biri olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ruhsatını almıştır. İsmail Yıldırım, mali müşavirlik alanındaki geniş tecrübesiyle, şirketlere danışmanlık hizmeti sunmanın yanı sıra bu alanda yazdığı 7 farklı kitap ve verdiği sayısız eğitimle binlerce finans yöneticisi ve mali müşavire rehberlik etmiştir. Başarıları ve katkıları, kendisine Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda Eğitim Başkan Yardımcılığı görevini getirmiş ve bu görevi başarıyla yerine getirmiştir.  İsmail Yıldırım: Genç İş Dünyasının Yol Göstericisi  İsmail Yıldırım , iş dünyasında ve finans sektöründe elde ettiği tecrübeleri, pek çok dernek ve sivil toplum kuruluşunda aktif görevler alarak topluma aktarmış, genç girişimcilerin yolunu açma misyonunu üstlenmiştir. Bu misyon doğrultusunda, Ayhan Çelik ile birlikte Genç İş Adamları Platformu’nu (GIAP) kurarak, genç iş insanlarının iş dünyasında gerekli desteği ve dayanışmayı bulmalarını sağlamıştır. Evli ve Ankara’da yaşayan İsmail Yıldırım, kariyerine başarıyla devam ederken, mali müşavirlerin ve genç iş insanlarının gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor
İsmail Yıldırım Kimdir?

Ankara Şereflikoçhisar nüfusuna kayıtlı olan İsmail Yıldırım , eğitim ve kariyer hayatını baştan sona Ankara’da sürdürmüş bir finans profesyonelidir. İlkokul, lise ve üniversite eğitimlerini Ankara’da tamamladıktan sonra, 2018 yılında Gazi Üniversitesi Ekonometri bölümünden yüksek lisans derecesi ile bölüm birincisi olarak mezun olmuştur. 2019 yılında ise Ankara’nın en genç mali müşavirlerinden biri olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ruhsatını almıştır. İsmail Yıldırım, mali müşavirlik alanındaki geniş tecrübesiyle, şirketlere danışmanlık hizmeti sunmanın yanı sıra bu alanda yazdığı 7 farklı kitap ve verdiği sayısız eğitimle binlerce finans yöneticisi ve mali müşavire rehberlik etmiştir. Başarıları ve katkıları, kendisine Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda Eğitim Başkan Yardımcılığı görevini getirmiş ve bu görevi başarıyla yerine getirmiştir. 

İsmail Yıldırım: Genç İş Dünyasının Yol Göstericisi 

İsmail Yıldırım , iş dünyasında ve finans sektöründe elde ettiği tecrübeleri, pek çok dernek ve sivil toplum kuruluşunda aktif görevler alarak topluma aktarmış, genç girişimcilerin yolunu açma misyonunu üstlenmiştir. Bu misyon doğrultusunda, Ayhan Çelik ile birlikte Genç İş Adamları Platformu’nu (GIAP) kurarak, genç iş insanlarının iş dünyasında gerekli desteği ve dayanışmayı bulmalarını sağlamıştır. Evli ve Ankara’da yaşayan İsmail Yıldırım, kariyerine başarıyla devam ederken, mali müşavirlerin ve genç iş insanlarının gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.