,, ,

İstanbul'da Kaçak Diş Malzemesi Operasyonu: 50 Milyon TL'lik Vurgun Önlendi

Gündem 23.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 23.10.2024 - 15:30 2366 kez okundu.
 

İstanbul'da Kaçak Diş Malzemesi Operasyonu: 50 Milyon TL'lik Vurgun Önlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda, ağız ve diş sağlığı için kullanılan 50 milyon TL değerindeki kaçak tıbbi cihaz ve ilaç ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü , ağız ve diş sağlığında kullanılan tıbbi cihaz ve ilaçları yasal olmayan yollardan ülkeye getiren şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda önemli bir başarıya imza attı. Operasyonlarda 3 şüpheli şahıs yakalanırken, yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 50 milyon TL olan kaçak diş malzemeleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında, 153.582 adet diş tedavisinde kullanılan tıbbi cihaz ve ilaç bulundu. Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından kaçak malzemelerin saklandığı işyerleri mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sağlık alanında toplumun güvenliğini tehdit eden bu tür yasa dışı faaliyetlerle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda, ağız ve diş sağlığı için kullanılan 50 milyon TL değerindeki kaçak tıbbi cihaz ve ilaç ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü , ağız ve diş sağlığında kullanılan tıbbi cihaz ve ilaçları yasal olmayan yollardan ülkeye getiren şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda önemli bir başarıya imza attı. Operasyonlarda 3 şüpheli şahıs yakalanırken, yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 50 milyon TL olan kaçak diş malzemeleri ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, 153.582 adet diş tedavisinde kullanılan tıbbi cihaz ve ilaç bulundu. Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından kaçak malzemelerin saklandığı işyerleri mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sağlık alanında toplumun güvenliğini tehdit eden bu tür yasa dışı faaliyetlerle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.