,, ,

İstasyon39’dan Yeni Albüm: Yolculuklar

Müzik 08.10.2024 - 13:47, Güncelleme: 08.10.2024 - 13:47 1419 kez okundu.
 

İstasyon39’dan Yeni Albüm: Yolculuklar

İstasyon39, “Yolculuklar” adlı üç şarkıdan oluşan yeni albümünü GD Production etiketiyle dinleyicilerine sundu
Kırklareli’den doğan ve dünyaya açılan “ İstasyon39 ” rock müzik grubu “Yolculuklar” adlı üç şarkıdan oluşan yeni albümlerini GD Production etiketiyle dinleyicilerine ulaştırdı. 2005 yılında Kırklareli ’de müzikle uğraşan dört arkadaş tarafından kurulan İstasyon39 grubu amaçlarının polduğunu belirterek, üretim anlamında iddialı olduklarını söylüyorlar. Rock müzik tarzında besteler üreten grubun şimdiye kadar kendilerine ait otuz şarkısı bulunuyor. Ayrıca keyif aldıkları şarkıları yeniden düzenleyip kendi tarzlarında seslendirdiklerini de belirten grup üyeleri gördükleri büyük ilgi üzerine pek çok TV programı ve festivaller başta olmak üzere onlarca konserlerde sahne aldılar. Sahne çalışmaları yaptıkları yerler arasında Edirne Adres Bar ve Fly Lounge konserleri, Trakya Üniversitesi Şenlikleri, Kakava Kültür ve Sanat Festivali Konserleri, Henry Jones Konserleri, The Wall Saloon & Performans Konseri, Trakya Müzik Festivali Konseri.   Grup yayınladığı şarkılardan TMC Müzik etiketiyle yayınlanan "Derdim Dermanımdır" isimli şarkının yanı sıra yeni albümlerinde yer alan “Yolculuklar” ve “Özledim” adlı şarkılarına klip çekti. “Yolculuklar” klipi 18 Ekim’de, “Özledim” adlı şarkının klibi ise aralık ayında yayınlanacak. İstasyon39”un dört elemanı solist Gökhan Dörmezer, gitar ve geri vokal Fatih Bara, bas gitar ve geri vokal Arda Doğruöz ve davulda Enez Beyruha’dan oluşuyor.
İstasyon39, “Yolculuklar” adlı üç şarkıdan oluşan yeni albümünü GD Production etiketiyle dinleyicilerine sundu

Kırklareli’den doğan ve dünyaya açılan “ İstasyon39 ” rock müzik grubu “Yolculuklar” adlı üç şarkıdan oluşan yeni albümlerini GD Production etiketiyle dinleyicilerine ulaştırdı. 2005 yılında Kırklareli ’de müzikle uğraşan dört arkadaş tarafından kurulan İstasyon39 grubu amaçlarının polduğunu belirterek, üretim anlamında iddialı olduklarını söylüyorlar.

Rock müzik tarzında besteler üreten grubun şimdiye kadar kendilerine ait otuz şarkısı bulunuyor. Ayrıca keyif aldıkları şarkıları yeniden düzenleyip kendi tarzlarında seslendirdiklerini de belirten grup üyeleri gördükleri büyük ilgi üzerine pek çok TV programı ve festivaller başta olmak üzere onlarca konserlerde sahne aldılar.

Sahne çalışmaları yaptıkları yerler arasında Edirne Adres Bar ve Fly Lounge konserleri, Trakya Üniversitesi Şenlikleri, Kakava Kültür ve Sanat Festivali Konserleri, Henry Jones Konserleri, The Wall Saloon & Performans Konseri, Trakya Müzik Festivali Konseri.
 

Grup yayınladığı şarkılardan TMC Müzik etiketiyle yayınlanan "Derdim Dermanımdır" isimli şarkının yanı sıra yeni albümlerinde yer alan “Yolculuklar” ve “Özledim” adlı şarkılarına klip çekti. “Yolculuklar” klipi 18 Ekim’de, “Özledim” adlı şarkının klibi ise aralık ayında yayınlanacak. İstasyon39”un dört elemanı solist Gökhan Dörmezer, gitar ve geri vokal Fatih Bara, bas gitar ve geri vokal Arda Doğruöz ve davulda Enez Beyruha’dan oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.