,, ,

Kanal D'nin Yeni Sezonunda "İnci Taneleri": Hazar Ergüçlü'den Karakterine Dair Açıklamalar

Magazin 11.10.2024 - 11:19, Güncelleme: 11.10.2024 - 11:20 1478 kez okundu.
 

Kanal D'nin Yeni Sezonunda "İnci Taneleri": Hazar Ergüçlü'den Karakterine Dair Açıklamalar

Kanal D’nin “İnci Taneleri” dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, rolünün ona kattığı değerleri ve set heyecanını paylaştı
Kanal D ’de yakında ikinci sezonu ekrana gelecek olan “ İnci Taneleri ” dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü , bu rolün kendisi için taşıdığı önemi paylaştı. Ergüçlü, “Dilber’de kendimle ilgili çok şey buluyorum. Her adımını savunuyor ve çocuksu bir yapıya sahip. Başına gelen her şeyle dalga geçebilmeyi öğretti bana,” dedi. Yılmaz Erdoğan’ın imzasını taşıyan “İnci Taneleri” dizisi, yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Ergüçlü, dizideki rolünün ona kattığı değerleri vurguladı: “Dilber, kendisine harika bir şekilde sahip çıkıyor ve her anını savunuyor. Bazen senaryodan okuduğum şeyler, kendimle yüzleşmeme neden oluyor. Dilber, başına gelen her olayda esprili bir yaklaşım sergiliyor. Bu, yetişkin olmayan birinin sahip olabileceği bir esneklik,” şeklinde konuştu. Ergüçlü, “İnci Taneleri” setine dönmeyi heyecanla beklediğini belirterek, “Orası benim için çok sevdiğim bir yer; oyunculuğumu geliştirdi. Yılmaz Erdoğan ile birlikte oynadığım için oyunculuk konusunda önemli dersler alıyorum. Ulaşmakta zorlandığım noktalara, onun sayesinde kolayca ulaşabiliyorum,” ifadelerini kullandı.
Kanal D’nin “İnci Taneleri” dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, rolünün ona kattığı değerleri ve set heyecanını paylaştı

Kanal D ’de yakında ikinci sezonu ekrana gelecek olan “ İnci Taneleri ” dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü , bu rolün kendisi için taşıdığı önemi paylaştı. Ergüçlü, “Dilber’de kendimle ilgili çok şey buluyorum. Her adımını savunuyor ve çocuksu bir yapıya sahip. Başına gelen her şeyle dalga geçebilmeyi öğretti bana,” dedi.

Yılmaz Erdoğan’ın imzasını taşıyan “İnci Taneleri” dizisi, yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Ergüçlü, dizideki rolünün ona kattığı değerleri vurguladı: “Dilber, kendisine harika bir şekilde sahip çıkıyor ve her anını savunuyor. Bazen senaryodan okuduğum şeyler, kendimle yüzleşmeme neden oluyor. Dilber, başına gelen her olayda esprili bir yaklaşım sergiliyor. Bu, yetişkin olmayan birinin sahip olabileceği bir esneklik,” şeklinde konuştu.

Ergüçlü, “İnci Taneleri” setine dönmeyi heyecanla beklediğini belirterek, “Orası benim için çok sevdiğim bir yer; oyunculuğumu geliştirdi. Yılmaz Erdoğan ile birlikte oynadığım için oyunculuk konusunda önemli dersler alıyorum. Ulaşmakta zorlandığım noktalara, onun sayesinde kolayca ulaşabiliyorum,” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.