,, ,

Karabulut Ailesi Avukatı: Cem Garipoğlu’nun Mezarında Dikkat Çeken Detaylar

Gündem 03.10.2024 - 16:50, Güncelleme: 03.10.2024 - 16:50 2194 kez okundu.
 

Karabulut Ailesi Avukatı: Cem Garipoğlu’nun Mezarında Dikkat Çeken Detaylar

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması sonrası avukat Rezan Epözdemir, mezarda kefen bulunmamasının dikkat çekici olduğunu belirtti.
Cem Garipoğlu 'nun Mezarının Açılmasının Ardından Karabulut Ailesi Avukatı Rezan Epözdemir ’den Açıklama Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla birlikte Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Epözdemir, mezarda karşılaştıkları durumun dikkat çekici olduğunu belirterek şunları söyledi: "Kafatası ve kemikler dağınıktı. Ceset bütünlüğü yoktu. Bu durum tutanaklara geçti. Ayrıca dikkat çekici olan şey, mezarda herhangi bir kefen ya da bez olmamasıydı. Bu durum birkaç alternatifi akla getiriyor. On yıl içinde kefenin kaybolmuş ya da aşınmış olması mümkün mü? Bana çok rasyonel gelmiyor." Avukat Epözdemir'in açıklamaları sonrası, mezar açılma süreci ve soruşturmanın seyrine dair merakla beklenen yeni gelişmelerin neler olacağına odaklanıldı.
Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması sonrası avukat Rezan Epözdemir, mezarda kefen bulunmamasının dikkat çekici olduğunu belirtti.

Cem Garipoğlu 'nun Mezarının Açılmasının Ardından Karabulut Ailesi Avukatı Rezan Epözdemir ’den Açıklama

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla birlikte Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Epözdemir, mezarda karşılaştıkları durumun dikkat çekici olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kafatası ve kemikler dağınıktı. Ceset bütünlüğü yoktu. Bu durum tutanaklara geçti. Ayrıca dikkat çekici olan şey, mezarda herhangi bir kefen ya da bez olmamasıydı. Bu durum birkaç alternatifi akla getiriyor. On yıl içinde kefenin kaybolmuş ya da aşınmış olması mümkün mü? Bana çok rasyonel gelmiyor."

Avukat Epözdemir'in açıklamaları sonrası, mezar açılma süreci ve soruşturmanın seyrine dair merakla beklenen yeni gelişmelerin neler olacağına odaklanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.