,, ,

Katie Price Havalimanında Gözaltına Alındı

Magazin 10.08.2024 - 12:06, Güncelleme: 10.08.2024 - 12:08 12349+ kez okundu.
 

Katie Price Havalimanında Gözaltına Alındı

Katie Price, estetik ameliyat için Türkiye’ye geldi ve altıncı yüz gerdirme operasyonunu geçirdi. İngiltere’ye dönüşünde borç davası nedeniyle gözaltına alındı.
İngiliz şarkıcı, realite yıldızı ve eski model Katie Price , estetik ameliyat için yeniden Türkiye 'ye geldi. 46 yaşındaki Price, altıncı yüz gerdirme ameliyatını geçirdi ve estetik operasyonunun ardından ülkesine döndü. Ancak, İngiltere 'ye dönüşüyle birlikte Heathrow Havalimanı 'nda gözaltına alındı. Katie Price , estetik operasyon için Türkiye'ye gelirken, ameliyatının 10 bin sterline (yaklaşık 426 bin TL) mal olduğu bildirildi. Türkiye'de geçirdiği operasyonun ardından oyuncu sevgilisi JJ Slater ile birlikte İngiltere'ye dönen Price, havalimanında borç davası nedeniyle polis tarafından gözaltına alındı. Duruşmaya katılmama suçlamasıyla gözaltına alınan Price’ın 31 yaşındaki sevgilisi, valizleri toplayarak havalimanından ayrıldı. Dün geceyi nezarette geçiren Price, bugün mahkemeye çıkarılacak. Katie Price, 2019 yılında iflas ettiğini açıklamıştı ve geçen ay iflas davasının duruşmasına katılması gerekiyordu. Ancak, estetik operasyon için Türkiye'de olan ünlü isim, duruşmaya katılmadığı için gözaltına alındı.
Katie Price, estetik ameliyat için Türkiye’ye geldi ve altıncı yüz gerdirme operasyonunu geçirdi. İngiltere’ye dönüşünde borç davası nedeniyle gözaltına alındı.

İngiliz şarkıcı, realite yıldızı ve eski model Katie Price , estetik ameliyat için yeniden Türkiye 'ye geldi. 46 yaşındaki Price, altıncı yüz gerdirme ameliyatını geçirdi ve estetik operasyonunun ardından ülkesine döndü. Ancak, İngiltere 'ye dönüşüyle birlikte Heathrow Havalimanı 'nda gözaltına alındı.

Katie Price , estetik operasyon için Türkiye'ye gelirken, ameliyatının 10 bin sterline (yaklaşık 426 bin TL) mal olduğu bildirildi. Türkiye'de geçirdiği operasyonun ardından oyuncu sevgilisi JJ Slater ile birlikte İngiltere'ye dönen Price, havalimanında borç davası nedeniyle polis tarafından gözaltına alındı.

Duruşmaya katılmama suçlamasıyla gözaltına alınan Price’ın 31 yaşındaki sevgilisi, valizleri toplayarak havalimanından ayrıldı. Dün geceyi nezarette geçiren Price, bugün mahkemeye çıkarılacak.

Katie Price, 2019 yılında iflas ettiğini açıklamıştı ve geçen ay iflas davasının duruşmasına katılması gerekiyordu. Ancak, estetik operasyon için Türkiye'de olan ünlü isim, duruşmaya katılmadığı için gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.