,, ,

Kaymakam Kahraman, Pazaryeri OSB’deki Sanayi Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Gündem 14.09.2024 - 11:05, Güncelleme: 14.09.2024 - 11:05 3683 kez okundu.
 

Kaymakam Kahraman, Pazaryeri OSB’deki Sanayi Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Erçağ Vinç ve Dia Pump fabrikalarını ziyaret ederek, üretim süreçleri hakkında bilgi aldı
Bilecik ’in Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesinde Erçağ Vinç San. Tic. A. Ş. ve Diapump Pompa ve Mak. San. Tic. Ltd. Şirketini ziyaret etti.     Erçağ Vinç yetkilisi Bekir Çam ve  Dia Pump yetkilisi Güngör Yavuz Gün ile bir araya gelen ilçe Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, şirket yetkililerinden fabrikaların çalışmaları ve ürettikleri ürün ve makineler hakkında kendilerinden bilgiler aldı.   Kaymakam Kahraman’ın Pazaryeri ilçesindeki sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretinde OSB Müdürü Muammer Yıldırım eşlik etti.
Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Erçağ Vinç ve Dia Pump fabrikalarını ziyaret ederek, üretim süreçleri hakkında bilgi aldı

Bilecik ’in Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesinde Erçağ Vinç San. Tic. A. Ş. ve Diapump Pompa ve Mak. San. Tic. Ltd. Şirketini ziyaret etti.

 

 

Erçağ Vinç yetkilisi Bekir Çam ve  Dia Pump yetkilisi Güngör Yavuz Gün ile bir araya gelen ilçe Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, şirket yetkililerinden fabrikaların çalışmaları ve ürettikleri ürün ve makineler hakkında kendilerinden bilgiler aldı.

 

Kaymakam Kahraman’ın Pazaryeri ilçesindeki sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretinde OSB Müdürü Muammer Yıldırım eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.