,, ,

Keçiören'de Mucizeler Diyarı Açık Havada Canlandı!

Gündem 17.07.2024 - 10:19, Güncelleme: 17.07.2024 - 10:19 3622+ kez okundu.
 

Keçiören'de Mucizeler Diyarı Açık Havada Canlandı!

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Mucizeler Diyarı" müzikal tiyatrosu, Kalaba Kent Meydanı'nda miniklerle buluştu. Rengârenk kostümler ve büyüleyici sahne, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği “Mucizeler Diyarı” isimli müzikal tiyatro, Kalaba Kent Meydanı ’nda minik izleyicilerle buluştu. Rengârenk kostüm ve dikkat çeken sahnesiyle çocukları büyüleyen oyunda, dostluk ve kardeşlik duygusunun önemine vurgu yapıldı. Sevgi ve dostluk vurgusu Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, çocuklara yönelik  “Mucizeler Diyarı” müzikal tiyatrosunu açık havada sergiledi. Kalaba Kent Meydanı’ndaki amfi tiyatroda düzenlenen oyunda sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi manevi duyguların önemine vurgu yapıldı. Ücretsiz sergilenen müzikal, minik izleyicilerden ve ailelerden tam not aldı.   Yaz boyunca devam edecek Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Yaz tatili boyunca çocuklarımıza yönelik ücretsiz sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Mucizeler Diyarı" müzikal tiyatrosu, Kalaba Kent Meydanı'nda miniklerle buluştu. Rengârenk kostümler ve büyüleyici sahne, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği “Mucizeler Diyarı” isimli müzikal tiyatro, Kalaba Kent Meydanı ’nda minik izleyicilerle buluştu. Rengârenk kostüm ve dikkat çeken sahnesiyle çocukları büyüleyen oyunda, dostluk ve kardeşlik duygusunun önemine vurgu yapıldı.

Sevgi ve dostluk vurgusu

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, çocuklara yönelik  “Mucizeler Diyarı” müzikal tiyatrosunu açık havada sergiledi. Kalaba Kent Meydanı’ndaki amfi tiyatroda düzenlenen oyunda sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi manevi duyguların önemine vurgu yapıldı. Ücretsiz sergilenen müzikal, minik izleyicilerden ve ailelerden tam not aldı.  

Yaz boyunca devam edecek

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Yaz tatili boyunca çocuklarımıza yönelik ücretsiz sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.