,, ,

Kenan Doğulu, Harbiye Konserinde Hayranlarını Büyüledi

Müzik 12.10.2024 - 11:05, Güncelleme: 12.10.2024 - 11:05 3118 kez okundu.
 

Kenan Doğulu, Harbiye Konserinde Hayranlarını Büyüledi

Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Konserleri'nde geniş repertuvarı ve enerjisiyle müzikseverleri büyüledi. Arem Özgüç ve Arman Aydın da sahne aldı!
Ünlü sanatçı Kenan Doğulu , biletleri günler öncesinden tükenen Harbiye konseriyle müzikseverleri bir araya getirdi. Atlantis Yapım’ın organizasyonu ile gerçekleştirilen Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Doğulu, geniş repertuvarı ve enerjisiyle izleyicileri adeta büyüledi. Konserde, Doğulu’nun yanı sıra Arem Özgüç ve Arman Aydın da yer alarak eğlenceyi zirveye taşıdı. Performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan sanatçılar, seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kenan Doğulu, dinleyicileriyle kurduğu samimi bağla bir kez daha sahnedeki başarısını kanıtladı.
Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Konserleri'nde geniş repertuvarı ve enerjisiyle müzikseverleri büyüledi. Arem Özgüç ve Arman Aydın da sahne aldı!

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu , biletleri günler öncesinden tükenen Harbiye konseriyle müzikseverleri bir araya getirdi. Atlantis Yapım’ın organizasyonu ile gerçekleştirilen Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Doğulu, geniş repertuvarı ve enerjisiyle izleyicileri adeta büyüledi.

Konserde, Doğulu’nun yanı sıra Arem Özgüç ve Arman Aydın da yer alarak eğlenceyi zirveye taşıdı. Performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan sanatçılar, seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kenan Doğulu, dinleyicileriyle kurduğu samimi bağla bir kez daha sahnedeki başarısını kanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.